0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sabah sabah güldürdünüz "bayan terlik" Allahda sizi ve hepimizi güldürsün inşallaho tahlillerin çoğunu yapan dr mikrobiyolok olarak derim ki özellikle bu Ramazan oruçlu kalınacak süre uzun ve direk gündüze geldiği için televizyonlarda da çoğunlukla doğru yapılan bilgilendirmeyle.. ve insanımın genel vurdumduymazlığı ile son güne bırakılanacaba bünyem orucu kaldırırmı kanım yetermi şekerim yağım nasıl diye yapılıyor..ben bu yaşta diastolik hipertansiyon için ve insülinimin 54:( olmasından dolayı tip2 şeker hastalarının içtiği ilacı kullandığımdan fitremi vereceğim Allah kabul ederse...sizinde sağlık sorununuz varsa, gerçi bana düşmez ama bu ramazandaki süre yüzünden sizde fitre işini düşününçünkü vücudumuz bize verilmiş en güzel şeydir ve ona bakmakta bir ibadettir bana göre...yani başından kaldıramayacağınız yüke girmeyinbu vesile ile herkesin Ramazanı mubarek olsunselam ve saygılarımla
günaydın bayan terlik...enteresan,ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyiama benim babamda var kan eksikliği,neticeye göre uyarayım babacığazımı...
yoooo,tutar,tutmasın demedim ki tutmayacakta olsa tutar...
''Sizden biriniz, kendisi için arzu edip istediği şeyi, din kardeşi için de arzu edip istemedikçe, gerçek anlamda iman etmiş olmaz”Ramazan ayına yaklaştığımız bugünler orucun gerçek amacına uygun bir paylaşım olsun ki aç insanların halini anlayalım, paylaşalım... Hayırlı Cuma'lar dostlar...
ne kadar güzel söyledin,sağol sevgili a.c.d. hayırlı cumalar.
Ancak gördüm abicim, keşke herkes farkına varsa...Laaa optik Bana numaralı güneş gözlüğü yaparmısın
Ah ahh nerdee babamın sigortası bakmıyor artık beni neymiş eşşek kadar olmuşum Numaralarım 2,75 sag sol 0,75 astigmat var Derinliği nası ölcecen burdan
Ancak gördüm abicim, keşke herkes farkına varsa...
Günaydın:))
Ula saat 11:32 asıl sana günaydın ))))))))))))))