günaydın, hayırlı sabahlar... forumdaki bayanlarımızın inceliği hemen farkediliyor...
Hayırlı sabahlar hayırlı günler TCT
Bu saatte hayırlı sabah denir mi bilemiyorum

.
Günaydın toyota sevdalıları, sabah şerifleriniz hayrılı olsun:)
tünaydın herkese.... Neslihan hanım aktif olmanız ne hoş.... başka başlıklar da bekliyoruz sizden.....
günaydınlar efendim, günaydın!
günaydın, hayırlı sabahlar... forumdaki bayanlarımızın inceliği hemen farkediliyor...
beni kastetmiş olamazsın.....
Biz ona bayanların inceliği değilde, erkeklerin ne kadar ince cevap vermeleri diyelim sizde anlamak istediğinizi anlayın

Konu mükerrer olduğundan mütevellit birleştirilmiştir
beni kastetmiş olamazsın..... 
şimdi hayır deyip, dertsiz başıma dert almayayım

böyle iyi

Biz ona bayanların inceliği değilde, erkeklerin ne kadar ince cevap vermeleri diyelim sizde anlamak istediğinizi anlayın 
iltifat mı ettin küfür mü ettin anlamadım

))
Mesajı geç gördüm herkese tünaydın...
Günaydın arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak......
bir vatandaş gözüyle ramazan öncesi son mesai gününde kan tahlili yaptırmak için sağlık merkezlerine yoğun talebin mantığını bana açıklayabilir misiniz? ben yıllardır tam anlayamadığım için biraz geriliyorum belki sizin açınızdan görebilirsem hastaya nasıl yaklaşacağımı daha iyi belirlerim..... teşekkürler....
Günaydın arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak......
bir vatandaş gözüyle ramazan öncesi son mesai gününde kan tahlili yaptırmak için sağlık merkezlerine yoğun talebin mantığını bana açıklayabilir misiniz? ben yıllardır tam anlayamadığım için biraz geriliyorum belki sizin açınızdan görebilirsem hastaya nasıl yaklaşacağımı daha iyi belirlerim..... teşekkürler....
günaydın bayan terlik...
enteresan,ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi
ama benim babamda var kan eksikliği,neticeye göre uyarayım babacığazımı...
günaydın bayan terlik...
enteresan,ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi
ama benim babamda var kan eksikliği,neticeye göre uyarayım babacığazımı...
sabah sabah güldürdünüz "bayan terlik"

Allahda sizi ve hepimizi güldürsün inşallah
o tahlillerin çoğunu yapan dr mikrobiyolok olarak derim ki özellikle bu Ramazan oruçlu kalınacak süre uzun ve direk gündüze geldiği için televizyonlarda da çoğunlukla doğru yapılan bilgilendirmeyle.. ve insanımın genel vurdumduymazlığı ile son güne bırakılan
acaba bünyem orucu kaldırırmı kanım yetermi şekerim yağım nasıl diye yapılıyor..
ben bu yaşta diastolik hipertansiyon için ve insülinimin 54:( olmasından dolayı tip2 şeker hastalarının içtiği ilacı kullandığımdan fitremi vereceğim Allah kabul ederse...
sizinde sağlık sorununuz varsa, gerçi bana düşmez ama bu ramazandaki süre yüzünden sizde fitre işini düşünün
çünkü vücudumuz bize verilmiş en güzel şeydir ve ona bakmakta bir ibadettir bana göre...
yani başından kaldıramayacağınız yüke girmeyin
bu vesile ile herkesin Ramazanı mubarek olsun
selam ve saygılarımla
hayırlı bereketli cumalar dostlar:))9