Gönderen Konu: Ankara'da Dolu izi yaptıracaklar dikkat.  (Okunma sayısı 5227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ankara'da Dolu izi yaptıracaklar dikkat.
« : Temmuz 07, 2011, 21:28:21 »
Arkadaşlar ilk önceşunu belirtmek isterim. Karışıklık olmasın. Dörtnal Toyotada Çatısı altında Kaporta ve Mekanik kısmı ayrıdır. Bu sebeple Dörtnal Toyotanın genel anlamda bir kabahati yoktur.
Mekanik Kısmı Özellikle Ordinaryus usta Sadık USTA liderliğinde mükemmel çalışmaktadır.  :)

Arkadaşlar geçtiğimiz C.tesi günü ben ve yeğenim Dörtnal Toyotaya gittik. Ufak tefek bakım işleri varsı sağolsun Sadık Usta hemen hallediverdi. Gercekten de USta sıfatını hakediyor.

Gelelim ikinci mevzuya. Dolu izlerini de sorduk yapacaklarını söyledi ilgili arkadaş.  Baktı yeğenimin arabasına ve %85 oranında düzeltileceğini geriye kalanların da ulaşılamayan kısımlarda olacağını söyledi. Hatta özellikle bakılmadıkça belli olmayacağını belirtti. Fiyatını sorduk 600 TL ye yapacağını söyledi. Arabayı bıraktık o gün. Bu gün aldık arabayı. Yeğenim arabayı almaya yalnız gitmiş.  ARabadaki dolu izleri yapılsın diye bırakmıştık ama hiçbirşey değişmemiş. Aynı bıraktığımız gibi araba. Hadi kenarları anladık da tavanda sadece sac var. Oralar bari düzeltilseydi.

Benim arabayı  da Dörtnalda yaptırmayı düşünüyordum ama görünce yaptırmaktan vazgeçtim işini temiz yapan başka bir yere yaptırmaya karar verdim. Yeğenim benim tavsiyemle oraya yaptırmaya gitmişti yeğenime o kadar mahçup oldum ki arabayı görünce anlatamam.

Burda amacım kimseyi kötülemek değil sadece  başımızdan geçen bu olayı diğer Toyotacıların da duymasıdır.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

Ankara'da Dolu izi yaptıracaklar dikkat.
« : Temmuz 07, 2011, 21:28:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara'da Dolu izi yaptıracaklar dikkat.
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2011, 21:33:21 »
Ağbi geçmiş olsun 600 tlyi vermiş mi peki? bu memnuniyetsizliğe rağmen. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2011, 21:50:08 »
yapan yerin ta ismini söyle  abi.Bİrde n e o 600 tl.Silikonla çekıyorlar sadece.Ben ford servisinde 150 tl yaptırmıstım ama o kadar fazla yoktu bende.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2011, 22:16:19 »
Tuncay Dörtnal 'da yaptır(ama)dık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2011, 23:15:38 »
açıkcası ramazandan önce  kardeşimi ziyaret etmek için ankarayı düşünüyordum.Aracım 76 binde olmasına ragmen ordayken  80 bin bakımını dörtnalda yaptırmayı istiyorum.Forumda bekir arkadasımızın orda olması hemde diğer yönlerden iyi olduklarını söylenıyor forumda malumunujz.Ancak size veya yakın birinize bu şekilde  davranılması gercekten üzücü.Haketmediğin bir işin karşılıgını almak nekadar dogrudur.Vardır onlarında bir mazereti.Gün ola harman ola çıkar ortaya.Sizin kaybedeceginiz birşey yokçç
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2011, 23:41:41 »
Tuncay arabanın bakımını gönül rahatlığıyla yaptır. Benim söylemek istediğim kaporta ustasının kendi hesabına çalışıyor olması.
Dörtnalda mekanik bakımını yaptıracaksan gözün kapalı yaptır. En ufak bir şikayetin olmaz. Bekir zaten orda bişey olursa tepesine çökeriz :D
Gelince sen haber ver hem gideriz hem de arabanı yaptırırız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2011, 23:48:17 »
600 lira mı?Yapsalar bile pes.Resmen soygun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2011, 00:00:38 »
e peki abi adama sormadınız mı kardeşim niye bu izler olduğu gibi duruyor nerde senin emeğin diye..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2011, 02:29:12 »
dolu izleri için yapılacak en güzel şey auto kingtir.hem kaskonuz varsa minin  onarım hizmeti de varsa ücret konusunda yardımcı olurlar.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2011, 23:32:30 »
Açıkcası abiminde dediği gibi mekanik ile ilgili yaşadığımız sorunları dörtnal da Bekir kardeşimizin aracılığıyla bugüne kadar sorunsuz giderebiliyorduk bu yaşadığımız son olay bizi hayal kırıklığına uğrattı inanın aracımızızn dolu izlerinin yapılmadan önceki ve sonraki halinde zerre kadar değişiklik yok ve bu işin bedelide 600 tl benım bu tur sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsıyem işin ehli olmayan yerlere kesınlıkle aracınızı vermeyın tamır ettırıyorum derken benım kı gıbı hurda ettırırsınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 09, 2011, 10:35:44 »
yok hazım abi bekirin orda oldugunu biliyorum.Zaten ankaraya gidersem onlara yaptırırım,forumdaki bir arkadaşımızın mekanında.Ancak kaporta bölümleri ayrı ve usta kendi hesabına çalısıyorsada  nekadarda olsa  uyarmaları gerekir.Ama yaptıgı ayıp.el emeğini alabilirsin ama hakettiğin birşeyin.O bagazından geçecekse helal olsun.
2011 d4d Corolla