Arkadaşlar ilk önceşunu belirtmek isterim. Karışıklık olmasın. Dörtnal Toyotada Çatısı altında Kaporta ve Mekanik kısmı ayrıdır. Bu sebeple Dörtnal Toyotanın genel anlamda bir kabahati yoktur.
Mekanik Kısmı Özellikle Ordinaryus usta Sadık USTA liderliğinde mükemmel çalışmaktadır. 
Arkadaşlar geçtiğimiz C.tesi günü ben ve yeğenim Dörtnal Toyotaya gittik. Ufak tefek bakım işleri varsı sağolsun Sadık Usta hemen hallediverdi. Gercekten de USta sıfatını hakediyor.
Gelelim ikinci mevzuya. Dolu izlerini de sorduk yapacaklarını söyledi ilgili arkadaş. Baktı yeğenimin arabasına ve %85 oranında düzeltileceğini geriye kalanların da ulaşılamayan kısımlarda olacağını söyledi. Hatta özellikle bakılmadıkça belli olmayacağını belirtti. Fiyatını sorduk 600 TL ye yapacağını söyledi. Arabayı bıraktık o gün. Bu gün aldık arabayı. Yeğenim arabayı almaya yalnız gitmiş. ARabadaki dolu izleri yapılsın diye bırakmıştık ama hiçbirşey değişmemiş. Aynı bıraktığımız gibi araba. Hadi kenarları anladık da tavanda sadece sac var. Oralar bari düzeltilseydi.
Benim arabayı da Dörtnalda yaptırmayı düşünüyordum ama görünce yaptırmaktan vazgeçtim işini temiz yapan başka bir yere yaptırmaya karar verdim. Yeğenim benim tavsiyemle oraya yaptırmaya gitmişti yeğenime o kadar mahçup oldum ki arabayı görünce anlatamam.
Burda amacım kimseyi kötülemek değil sadece başımızdan geçen bu olayı diğer Toyotacıların da duymasıdır.