Gönderen Konu: N70 Güncelleme nasıl yapılır  (Okunma sayısı 1875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
N70 Güncelleme nasıl yapılır
« : Temmuz 07, 2011, 20:55:41 »
Uzun zamandır kullandığım n70 music edition sık sık hata vermeye başladı.Telefon çalarken ses cızırtı yapmaya başlıyor ve iyice kısılarak ses gidiyor ardından işlem kaydı tutmaz oldu bende bugün hard format attım az çok düzeldi ama ses sorununu haen veriyor bende birde virüs taramasını ve güncellemeyi denemek istedim telefonu nasıl güncelleyeceğim hakkında yardım ederseniz sevinirim...  :)

Toyota Club Türkiye

N70 Güncelleme nasıl yapılır
« : Temmuz 07, 2011, 20:55:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: N70 Güncelleme nasıl yapılır
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2011, 19:47:39 »
Nokia Mağazaları'nda 49 TL'ye yapıyorlar. Geçen sene sorduğumda N73 Music Edition için bu fiyatı vermişlerdi. Benim de telefon yavaşlamıştı, kendi kendine kapanıyordu sıcaklarda hatta.  Kendiniz de yapabilirsiniz güncellemeyi. USB kablosunu PC'ye takın, Nokia.com.tr'den güncellemelere girin,  30-45 dakika sürüyor zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: N70 Güncelleme nasıl yapılır
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2011, 20:24:30 »
Nokia Mağazaları'nda 49 TL'ye yapıyorlar. Geçen sene sorduğumda N73 Music Edition için bu fiyatı vermişlerdi. Benim de telefon yavaşlamıştı, kendi kendine kapanıyordu sıcaklarda hatta.  Kendiniz de yapabilirsiniz güncellemeyi. USB kablosunu PC'ye takın, Nokia.com.tr'den güncellemelere girin,  30-45 dakika sürüyor zaten.

sitesinde orjinal güncelleme bulamamıştım ama tekrar bakim bir 49tl hiç veremem ona kimse kusura bakmasın :D