0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyide site sürekli hata veriyor Açılmıyor [/quote] ben indirp denedimsuan sen denedikten sonra buna tıkladım gene oldu rapidden indiryon işte
mükemmel bir kaynak.bunlar manuel kitabı değil. servis bakım kitabı.emeğine sağlık. çok teşekkürler. [/quote] yalnız akblo tesisatı motor erleri döşeme falan doğru ama motor kısmını güç falan pek dikkate alma amerikan toyota corolla 1.8 i anlatmış s se modelleri falan diğer kısımları cok iyi mesala anten tesisatını bakcaz nerden geldiğini tam gösteriyor cd ye nasıl girdiği falan
yalnız akblo tesisatı motor erleri döşeme falan doğru ama motor kısmını güç falan pek dikkate alma amerikan toyota corolla 1.8 i anlatmış s se modelleri falan diğer kısımları cok iyi mesala anten tesisatını bakcaz nerden geldiğini tam gösteriyor cd ye nasıl girdiği falan[/quote]farkındayım, zaten motoru sökecek halimiz yok ama genel mantalite yine aynıdır 1.8 olsada. yani triger zincirinin ayarları vb.birde arkalar kampana bu araçta. bizde arkalar da disk.diğer dikkatimi çeken konu ise;emniyet kemeri takılmadı ikaz düdüğü. benim araçta ya yok ya da benden önceki sahibi devredışı bıraktırmış. manuel de tesisatını falan gösteriyor. sizin araçlarda (1.6 terra ya da 1.6 sol) mevcut mu böyle bir ikaz düdüğü
farkındayım, zaten motoru sökecek halimiz yok ama genel mantalite yine aynıdır 1.8 olsada. yani triger zincirinin ayarları vb.birde arkalar kampana bu araçta. bizde arkalar da disk.diğer dikkatimi çeken konu ise;emniyet kemeri takılmadı ikaz düdüğü. benim araçta ya yok ya da benden önceki sahibi devredışı bıraktırmış. manuel de tesisatını falan gösteriyor. sizin araçlarda (1.6 terra ya da 1.6 sol) mevcut mu böyle bir ikaz düdüğü [/quote] benim kasada terra mevcut, ama 2004 ten önceki makyajsız e12 lerde yok
<b>arkadaşlar corolla 2001-2006 e12 kasa el kitabını burdan indireblirsiniz ayrıca şemalarda mevcut ama ingilizce..</b><a href="http://rapidshare.com/files/46485930/2004_20Toyota_20Corolla.zip" target="_blank">http://rapidshare.com/files/46485930/2004_...a_20Corolla.zip</a>