Gönderen Konu: kaputa film çektirme  (Okunma sayısı 1479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
kaputa film çektirme
« : Temmuz 04, 2011, 16:58:20 »
ön kaputa araç renginde film çektiren oldu mu?nerde yaptılır fiyatı nedir v.s ?bilgi sahibi kimse var mı  ?

Toyota Club Türkiye

kaputa film çektirme
« : Temmuz 04, 2011, 16:58:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: kaputa film çektirme
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2011, 17:06:07 »
http://www.protackaplama.net/kaput-koruma.htm

bu işin son noktası bence protac
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2011, 20:35:47 »
fiyat 100 lira civarı diye biliorum seffaf cektirceksin galiba tas sekmelerine karsı guzel onlem...
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2011, 20:51:00 »
Fehmi Bey ben aracımın ön kaput, sağ ve sol çamurluk, ön ızgara, dikiz aynalarına şeffaf film çektirdim. Araç renginde değil. Araç rengini tutturamazsınız sırıtır zaten sizin bahsettiğiniz filmler. Yaklaşık olarak 8 ay oldu hiç bir sorun yaşamadım. Yalnız aracınızı yıkama yaptırırken aracımda film var diyerek uyarmanızı tavsiye ederim çünkü yıkama yaptıkları tabancayı yakın tuttuklarında filmlerde çatlamalar olduğunu duydum. Ben yıkama yaptırırken tazyikli su kullandırmıyorum. Bir de aracımı mümkün olduğu kadar güneşte bırakmıyorum. Bunlar almanız gereken önlemler. Bilginiz olsun diye yazdım. Fiyat olarak bahsettiğim yerlere 240 TL'ye yaptırdım.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG