yaklaşık bir buçuk ay önce sıkıntımı sizlerle paylaşmıştım, tekrar kısaca bahsedeyim. benim aracım 2005 yaris 1.3 sol otomatik. aracın vites kolunun içindeki plastik bir parça kırılmıştı ve vites topuzundan ayrılmıştı. kayseriye sevise götürdüm ve parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. Türkiyedeki tüm stoklara baktıklarını ama olmadığını bu nedenle de yurtdışından getirteceklerini bunun da bir kaç hafta süreceğini belirttiler.ne yapalım biz de sanayide bulma ümidiyle her yere sorduk ama bulamadık. servisteki usta bu şekilde idare edebileceğimi, parça geldiğinde bizi arayacaklarını söyledi. ama hala bir haber yok. biz de kendi imkanlarımızla bir çare bulduk... vites kolunu bantladık! ve iki aya yakın bir süredir bu şekilde hem şehir içi hem şehirlerarası kullanmaya devam ediyorum.
bu aşamada benim tüketici olarak sahip oluğum bir hak var mı? mesela şu kadar süre içinde temin edilmelidir vs gibi bir koşul var mıdır bunu öğrenmek istiyorum. ayrıca aramızda parça temin edebilecek arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerlerse çok sevinirim.
(kırık olan parçayı tam olarak tarif edememiş olabilirim beni mazur görün lütfen

)