bugün arabama llumar cam fimi yaptırdım 2 numara atx metalize siyah.
film düşünenlere tavsiye ederim.
bugün arabama llumar cam fimi yaptırdım 2 numara atx metalize siyah.
film düşünenlere tavsiye ederim.
güle güle kullan.. kaça maal oldu
güle güle kullan.. kaça maal oldu
270 tl nakit teşekkür ederim ama süper olduuuu
%99 uv llumar atx serisi 2 numara metalize film bu akşam 90 km yol yaptım istanbulda hiçbirzorluk çekmedim arkadaki araçlarda çok rahat görünüyor dikiz aynasındanda herkese de tavsiye ederim helede yanında eşin varsa daha da rahat oluyo kimse seçemiyo içersini dikkat te çekmiyo resimleri eklemeyi bi becersem onuda eklicem
resimleri yüklersiniz cok sevınırım.bende arastırma ıcerısındeyım film cektırıcem 2011 corolla'ma karar veremedım
nerede çektirdiniz bende film çektirmeyi düşünüyorum
güle güle kullanın
bende yapmak istiyorum ama şu ceza konusu beni caydırıyor.
bir çok kişi cezai hale düşmeden senelerdir kullanıyor biliyorum ama ben bahtımı biliyorum taktırdığım gün yakalarlar beni
bostancı sanayide tanzer usta var gençler oto peşin yaptırın bide kdv almayın 270 tl ye mal olur.tavsiyem llumar atr serisi 2 numara allah icad edenden razı olsun..yanlız şöle bi sorun var film yapılırken camlar sökülüyo yan 4 cam.montajı nekardar iyi yaparsa yapsın camlarda biraz ses oluyor açıkken haberiniz olsun.
birkaç açıdan fotoğraflarını ekleyebilir misinizacaba..?
ben de iki numara film düşünüyorum ama çok koyu olmasından korkuyorum.
resim çekmek zor iş şöle söyliyim 1 numara varsa aklında sakın yaptırma varmı yokmu belli değil en güzeli 2 numara 3 çok koyu başına iş açar bide iyi film markalarının atıyorum 200 tl ye filmleri var onlar metalize film değil arada 100 tl oynuyo bide o filmler sadece renkli film 2 numarası bile poşet gibi duruyo mesela 2 numara llumar atr serisi duman gibi yani kömür gibi değil içinde yüzde 35 metal parçaları var gayet te hoş yine sen bilirsin kafana göre takıl
Güle güle kullanın kendi aracımda da johnson sp20 serisi kullanıyorum ön cam dahil bir türlü nasip olmadı llumar kullanmak
llumar içerdeyken bile aydınlık duruyo dışardan bakıldığı gibi değil ayrıca gece araç kullanırken rahatsız etmiyo
Öncam dahil 2 numara llumar kullanıyorum. Gerçekten başarılı bir ürün içerdeyken cam film olduğunu anlayamazsınız. Sıcaklığıda belli bir oranda kestiği için yaz boyunca da çok rahat ettim.
bundan sonrada llumardan şaşmam
Cam filmi uygulaması yapılırken cama jelatinli tarf mı yapıştırılıyor yoksa dişğer taraf mı.
ahmet abi filmin arkasında ve önünde şeffaf bir fim daha var ilk önce arka tarafını açıp cama yapıştırıyorlar ondan sonra ön tarafını açmadan cama kredi kartı gibi bir şey ve ısıtıcıyla iyice yapıştırıyorlar ondan sonra öndeki tabkayıda çıkarıyorlar ve çok güzel oluyor
hazır hortlamışken, bende söyliyim. babamın VW Caddy'e aldığımızın ilk haftasında cam filmi çektirdim. şoför ve yan yolcu camları 1 numara, arka koltuklar 2 numara, arka cam 2 numara. 2008 de 75 TL vermiştik. geçen ay babamın aracı parkettiği yerde, tinercinin biri patlatmış arka camı

film olmasının iyi yanı, cam sadece patlıyor, dağılmıyor. bir bütün olarak çıkarmışlar camı, yenisini takmışlar. şimdi her yerde film var, arka cam çıplak kaldı

bu arada, 4 yıldır ne muayenede sıkıntı var, ne polis birşey dedi şansımıza

sanırım numarasının düşük olması da etkili. arkadaşın Caddy'ide çevirmişlerdi geçen sene, bi derece daha koyuydu benden, 225 lira kesmişler

150 liraya film çektirdim, 225 lira cezasını ödedim diye söyleniyordu ama yine de öyle geziyor
bendekilerde lumar 50 mikron 350 tl ye yaptırmıştım ben