Gönderen Konu: Dalgınlığımın böylesi  (Okunma sayısı 840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Dalgınlığımın böylesi
« : Temmuz 01, 2011, 14:42:25 »
Geçenlerde arabanın sağ ön tarafından birşeyin arada bir tıkırdayıp vurduğunu hissettim arabada.Evin önüne geldiğimizde sesin nerelerden geliyor olabileceğini tahmin etmek için ufak tefek muayeneler yaptım bunlardan biride acep ön frenler zorlanıncamı geliyor diye düşünmem üzerine fren ve gaza basıp ayağımı yavaşça debriyajdan çekip kontrol etmek istedim ama debriyajdan çektikeçe araçta zorlanma motor devirinde düşme olmuyordu Allah allah dedim noluyor diyip tamamen çektim tık yok acep fren ve gaza basılınca almıyormu fren dedim sonra kendime gülüp saçmaladım dedim otomatik değilki bu dedim vitese doğru baktığımda vitesin boşta olduğunu gördüm :D :D :D vitese almayı unutmuşum :D :D :D   :alkis: :alkis: :alkis:

Toyota Club Türkiye

Dalgınlığımın böylesi
« : Temmuz 01, 2011, 14:42:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Dalgınlığımın böylesi
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2011, 15:00:27 »
Gençlikte olur bu tür vakalar Arda, takma kafana
ilerde her hareketin reflex haline geldiğini göreceksin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2011, 14:35:27 »
reflex dedimde çağırışım yaptı
Karadenizli vatandaş köşede durmuş  yoldan geçen cins-i latif leri seyrediyormuş
özellikle de topuklu ayakkabılarla buz tutmuş yollarda yürümeye çalışan kadınları seyretmek çok hoşuna gidiyormuş

Kızın biri zar zor yürürken ayağı kayınca, akrobatik hareketlerle düşmekten kurtulur ama bu arada frikik verir
orası burası gözükür...
kız kendisini seyreden İdris'i görünce birazda utanır, durumu kurtarmak için "gördünüz mü reflexmi" der
İdiris :  "Uyy ha ona reflexmi diyiysiuz buralarda" [Tercümesi= sizin buralarda ona reflexmi diyorsunuz(bizim oralarda başka bir şey diyorlarda)]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2011, 20:26:06 »
reflex dedimde çağırışım yaptı
Karadenizli vatandaş köşede durmuş  yoldan geçen cins-i latif leri seyrediyormuş
özellikle de topuklu ayakkabılarla buz tutmuş yollarda yürümeye çalışan kadınları seyretmek çok hoşuna gidiyormuş

Kızın biri zar zor yürürken ayağı kayınca, akrobatik hareketlerle düşmekten kurtulur ama bu arada frikik verir
orası burası gözükür...
kız kendisini seyreden İdris'i görünce birazda utanır, durumu kurtarmak için "gördünüz mü reflexmi" der
İdiris :  "Uyy ha ona reflexmi diyiysiuz buralarda" [Tercümesi= sizin buralarda ona reflexmi diyorsunuz(bizim oralarda başka bir şey diyorlarda)]

İdrus işte Kemal abim :D :D sapık ne beklersiniz anca aklı orda