Gönderen Konu: Sol Special Ile Sol Model Farkı  (Okunma sayısı 6861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Sol Special Ile Sol Model Farkı
« : Nisan 01, 2008, 23:56:05 »
arkadaşlar merhaba. Toyota corolla sol special ile sol modeli arasındaki fark nedir acaba.bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz. 53.000 km 2004 model kazasız sol special hatchback buldum. anlaşabilirsek alıcam. 24.250,00 LTL istiyor.ancak bu modelin soldan farkı nedir acaba anlamadım. Mesela bi kısım araçlarda (hatcback corollaları kastediyorum) hız sabitleyici var. Forumda corolla verso için bi arkadaşımızın sonradan bu donanımı taktırdığını okumuştum. Bu modeller içinde bu geçerli olurmu acaba yoksa sadece versolarda mı mümkün. Çünkü görebildiğim kadarı ile takılan aparat o arkadaşın anlattığının aynı, yeri falan bire bir aynı kontak anahtarının oralarda bir yerler tarif etmişti arkadaşımız. Şimdiden teşekkür ederim hepinize. ( Ben ısrarla konu açmaya devam ediyorim. bakalım bu soruma cevap bulamadığım ikinci konu mu, yoksa hiç cevaplanmayan ikinci konu mu olacak   )

Toyota Club Türkiye

« : Nisan 01, 2008, 23:56:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2008, 12:28:37 »
Murat bey; Bahsettiğiniz 2004 modelde Specıal diye bir donanım veya araç yok. Araç Sol ise sol dür o kadar. Cruıse control ise Moonroof lu otomatik viteslerde mümkündür. Onlarda ayrıca araç üzerinde satılmıştır.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ..
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2008, 14:37:42 »
corolların sol special modeli sadece 1999 ve 2001 kasarında mevcut özelliklerinide burdan inceleyeblirsinz...

http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=55

e12 kasalarda, specialı yoktur. ama e12 kasaları tanıtayım size

2002-2004 arası e12 kasa ilk çıkanınıdr. türkiyede

1.4 vvti 97bg ,1.6 vvti 110 bg, 1.8 tsport vvti 192 bg (terra-sol) .mevcut.

2004 te kasa makyajlandı 1.8 ithalaline son verildi. 2006 modellerde yani 2005 kasımda 1.4 d-4d 90 bg dizeller cıktı.2007 yılında kasa bitti.

bunlarda linea-terra-sol-mevcut cruiso-control otomatiklerde opsinel moonrof ise manuel ve otomatik sadece hb lerde opsineldir.

Mükemmel Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2008, 23:56:28 »
teşekkür ediyorum arkadaşlar.bir ilanda sol special diye yazmış araç sahibi ondan sordum bende. İlginize teşekkürler.