Gönderen Konu: Yaşam!?  (Okunma sayısı 1084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Yaşam!?
« : Haziran 30, 2011, 22:16:10 »
  Selam arkadaşlar.
 Hepimiz o ya da bu şekilde bir hayatı yaşıyoruz. Kısmen programlı ve kısmen kendi elimizde olan bu hayatta ne kadar kendi hayatımızı yaşıyoruz, ne kadar şartlanmalar ve alışılagelmiş düzen içinde yuvarlanıyoruz. Yani hayatınızda kendinize zaman ayırıyor musunuz? Bazen durup da hayatınızı düşünüyormusunuz? Sevdikleriniz ile yeterince ve kaliteli bir şekilde zaman geçirebiliyor musunuz? Hayatınızda maddi ve manevi olarak ulaşmak istediğiniz hedefe doğru mu gidiyorsunuz yoksa size sunulan ile nereye gidildiği net belli olmayan sıradan bir yolda mısınız?
 Bu sorular elbetkide arttırılabilir ama özde hayatınızın ne kadar farkındasınız?

Toyota Club Türkiye

Yaşam!?
« : Haziran 30, 2011, 22:16:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Ynt: Yaşam!?
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2011, 13:40:17 »
  Yaşamlarınızı sorgulamıyor musunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2011, 16:28:36 »
"Windows geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak" Hakan :D

Şaka bir yana, mutlaka hepimiz bu sorgulamayı yapıyoruzdur fakat sorgulamayı hangi kriterlere göre yapacağımıza karar veremediğimiz için veya kriterlerimiz sürekli değiştiği için bir sonuca ulaşma konusunda çoğu zaman başarılı olamıyoruz sanırım :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2011, 16:56:31 »
Sorgulamak lazım.Bir gün bizi sorgulayacaklar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2011, 23:57:03 »
Hakan Bey,yazdıklarınıza aynen katılıyorum,yaşadığımız hayat ne kadar bizim?Ne kadarını istediğimiz şekilde,sevdiğimiz insanlarla geçiriyoruz?Kendi adıma sağlık problemlerim başlamadan önce çocuklarımla ne kadar az vakit geçirdiğimi anladım...
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2011, 00:22:44 »
  Evet, işte illaki önemli birşeyler mi olması gerekiyor hayatın gerçek değerlerinin farkına varmamız için? Büyük bir doğal afet ya da sağlık problemi. Aslında herşey yanı başımızda ama bazen göremiyoruz sanırım. Çünkü sadece beynimiz ile bakıyoruz, yüreğimiz ile değil. Oysa eminim ki burada bir çoğumuz araçlarına kendilerine ve sevdiklerine gösterdiğinden çok daha fazla özen gösteriyordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 02, 2011, 00:51:19 »
ben sık sık sorguluyorum yaşamı ve bir önceki sorgulamadan bu yana hayatımdaki sıradanlıklardan nelere müdahale ettim hepsini değerlendiriyorum. öncelikle bu dünyada olma sebebimi hatırlatıyorum kendime. ardından şu an ki konumuma bakıyorum neredeyim ve nereye gidiyorum bunu tespit ediyorum. şunları elde ediyorum; çocuktum şimdi lise bitti, 5 sene üni. evlilik, askerlik, iş, çoluk çocuk, ve gençlik biter kafamda bitmese de, artık yavaşımdır emeklilik ve bize ayrılan sürenini sonundayız en iyi ihtimalle, çok bi vakit yok aslında. azrail karşıma dikildiğinde keşke şu kısa hayatta şunları da yapsam diyeceğim bişey bırakmamak yaşamımın her anını doldurmak gibi bir düşüncem var. ne yapıyorsam adımdan söz ettirmeliyim gibi de bir düşüncem var ne kadar doğru  ne kadar ulaşılabilir bilmem. rutin bir iş bile olsa bişeyi yaparken hakkını vermeyi tercih ederim bu yüzden. olaylara ilerde pişman olmamak için anında müdahale etmeye çalışırım. hayatın anlamı kurulu düzene uyunca anlaşılamıyor, insanlar mutluluğu yanlış yerde arıyorlar mutlu olmayı başaramıyorlar bu yüzden, piyonlaşıyorlar, işte ben bu olmamak için çabalıyorum sorgulamalarımda hayallerimden uzaklaşıyorsam hemen doğru yola geri dönüyorum. bence sık sık yapılmalı :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..