Sevgili TCT üyeleri amacım sadece derdimi,sıkıntımı paylaşmak.Bu sene mart ayında sol omuzuma ve koluma giren ve aylardır doktor doktor(Kalp,ortopedi,fizik tedavi,dahiliye)gezmeme;verilen reçeteleri harfiyen uymama rağmen hala sol kürek kemiğinden başlayıp omuzuma doğru yayılan ağrılardan kurtulamadım.35 yaşındayım yıllardır düzenli spor yaparım böyle birşey hiç başıma gelmemişti.İnanın hiçbir şeyden zevk alamaz oldum,ne yapacağımı şaşırdım en son çare tüm tanıdıklarımdan dua istiyorum.Siz saygıdeğer TCT ailesi dualarınızı benden esirgemezseniz çok memnun olurum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Allah acil şifa versin.İnşallah geçer.Bazen tıp çözemez,hastalık birden iyileşir.Moralinizi yüksek tutun.
Allah şifa versin Murat abi.inşaallah geçer
Rabbim dert verip derman aratmasın cümlemize inşallah herşeyi hayırlısıyla versin bizde ona layık kullar olalım.... Allah şifa versin abicim...
abductor cuf denilen o bölge kaslarını ilgilendiren bir durum olabilir
fizik tedavicilere git zaten kalple ilgili bir problemin yok belki parafin ısıdan fayda görürsün
Allah acil şifalar versin
Buradan net birşey söylemek gerçekten zor ki bu konuda bilgili arkadaşlarımızda mavcut. Aklıma geldiği kadarı ile sorayım;
ağrı harekete mi bağlı, durağan ve sürekli mi? Günün saatlerine göre değişiyor mu? Ne zamandır var ve şiddeti nasıl? Yattığın yatak yarı ortopedik mi? Bu sıralar yan yatarak uyuyor musun? Bulunduğun ortamlarda (bina, araç) klima kullanımında bazı hususlara dikkat ediyor musun?
İnşallah sorun teşhis edilir ve kolay bir şekilde kurtulursun Murat.
Aracınızda pencereniz açık ve kolunuzu dışarı sarkıtarak gidiyorsanız buna bağlı olarak kireçlenme olmuş da olabilir. Geçmiş olsun.
rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun çektiğiniz sıkıntılar inşallah günahlara kefaret olur...en kısa zamanda sıhhatinize kavuşmak ümidi ve duaları ile allaha emanet olunuz.
Çok geçmiş olsun.
...aylardır doktor doktor(Kalp,ortopedi,fizik tedavi,dahiliye)gezmeme rağmen...
Siz gerekenleri yapmışsınız ancak boyun fıtığı olabilme ihtimali geldi aklım, belirtmeden geçmeyeyim dedim.
Geçmiş olsun Murat Bey, allah acil şifalar versin inşallah. Dualarımız sizinle. Sağlık öyle birşey ki kaybetmeden kıymeti bilinmiyor. Sağlığımız yerindeyken şükür etmeyi unutmayalım lütfen.
Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,Allah hepinizden razı olsun...
Geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Rabbim şifa ihsan eylesin.