Gönderen Konu: Toyota Yaris 2005  (Okunma sayısı 7548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Yaris 2005
« : Nisan 01, 2008, 18:27:09 »
merhaba arkadaslar,

aracıma angel far düşünüyorum ve ledli arka stoplar nerden nasıl alırız bilgisi olan yaris kullacıları var mı? sis fari içinde tamponu deldirip ekletmek istiyorum yakışır mı? saglıklı olur mu? çok titiz bi adam oldugum için bady kit yaptıracak yerde bulamıyorum.. en iyisi en kralı nerede var? cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

Toyota Club Türkiye

Toyota Yaris 2005
« : Nisan 01, 2008, 18:27:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2008, 17:06:00 »
Kıvanç buradan da selamlar

Angel Eye

Ledli Stop

bu linkler yardımcı olur sana.

sis farı için de araştır biraz yan sanayi falan bulubilirsin sanırım tam tamponuna göre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2008, 18:56:04 »
orhan abi hepsiyle iltibata geçtim..adamlar ilanları koymuşlar elimde yok diyolar? artık araştırcaz bakalım.. sen gümrükten ayarlasın artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2008, 20:20:49 »
Alıntı yapılan: kıvanc ilhan
orhan abi hepsiyle iltibata geçtim..adamlar ilanları koymuşlar elimde yok diyolar? artık araştırcaz bakalım.. sen gümrükten ayarlasın artık
[/quote]

ayarlarız

ebay.com dan falan araştır bi bak fiyatlara. nakliye fiyatını da üzerine koyup bi hesapla. bütçene uyuyorsa ver siparişi gelsin yurtdışından. her aradığını da bulabilirsin ordan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2008, 20:38:36 »
gümrükte takılma gibi bi problem oluyor mu?? hiç yurt dışından malzeme almadım??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2008, 23:20:06 »
öncelikle angellar tam uymuyor, 2004 öncesi makyajsız kasa için..
uyduran da var ama tampon üzerinde bayağı işçilik istiyor..
stoplar ise ist- aksarayda var..
sisleri ise o kapakları deldirip dacia loganın sis farlarını taktırarak halledebilirsin..
kolay gelsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2008, 23:26:13 »
[sağol cem önerin için.. sisleri hallettim kendi işçiliğimle güsel bi sis farı yaptım aracıma.. ön farı araştırdım değiştirirsem h7 olacakmış farlar.. haliyle benim xeonlar çöpe gidecek o yüzden bulaşmıyorum farlara.. arka stoplarıda çıkma buldum sahibindende:)) 200 ytl ye anlaştım gidip alması kaldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2008, 12:59:01 »
evet fuara çıkmış bir arbaydı o..
şimdi dağılmış araba  hayırlı olsun..

ön farları söktürüp dış kısındaki parlak bölgeyi siyaha boyattırabilirsin..
tabi farın içi açılacak..
bu arada içine bir angel da atarsan mis hibi olur..hazır xenonnun da varmış..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2008, 13:52:59 »
bende yarise mercekli far alıcam ama bir türlü bulamadım.birde ledli stoplar.eski kasanın varda yeninki yok.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2008, 22:50:30 »
Alıntı yapılan: Cem Yücel

ön farları söktürüp dış kısındaki parlak bölgeyi siyaha boyattırabilirsin..
tabi farın içi açılacak..
bu arada içine bir angel da atarsan mis hibi olur..hazır xenonnun da varmış..
[/quote]

cem çok temiz işçiliği olan bi abime yaptırmak istedim adam ben buna kıyamam dedi   far açıldığı zaman içine su alma ihtimali varmış.. bide angel takılmıyor çünkü tutturacak bi yeri yok.. modifiye ugruna farlardan olmayalım..  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Yaris 2005
« Yanıtla #10 : Nisan 25, 2008, 11:57:59 »
bende yarise mercekli far alıcam ama bir türlü bulamadım.birde ledli stoplar.eski kasanın varda yeninki yok.

ledli stop bulabilirsiniz yeni kasa için. gittigidiyor ve sahibinden.com'da var ama ben şahsen beğenmedim modelini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2008, 10:12:32 »
ben 2008 model toyota yaris'in ön farı karartıp içine angel taktırdım şekil olarak eskisine göre çok güzel oldu ama,adam sağ farın içine etti,sağ farın camına japon damlattı yanlışlıkla sora japon silicisiyle mi ne silioken iice dağıtıp farın içine etti, lekeli gözüküo sağ far.Size tavsiyem sakın karartıyım diye bi hata yapamayın farı.Çok riskli bi iş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 02, 2008, 18:11:29 »
geçmiş olsun valla fara yazık olmuş :(   fotoğraf varsa paylaşabilir misin bizimle merak ettim karartılmış far nasıl durmuş diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Kasım 03, 2008, 22:17:58 »
yarın ekliyecem fotoyu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Kasım 03, 2008, 22:35:25 »
ama adam hatasını anladı perşembe günü gel direk farın üstüne boya atacam dedi,öle gözükmezmiş fardaki leke,ön farın üstüne atılan boyalarda varmış,bide farın kaputa vidalanan yerini kırmış,onada kaynak yaparım dedi,ama bnm bu iş hiç içime sinmedi.En iyisi bn angel eye farından alayım.Nerede bulabilirim uygun fiyata satılan biyer var mı bildiğiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2008, 23:36:46 »
mehmet öncelikle geçmiş olsun karartma yapan usta sana söylememiş parayı almak için sökmüş farı ama yeni yarislerde ve diğer yeni modellerde farlarda sert silikon kullanılmıştır far bi kere açıldığında iş bitio bir daha eskisi gibi olmuyo yağmur buğulanma kararma bu tip şeyler oluyo ben yaptırmadım..yapmanızıda tavsiye etmem...kıvanç body kit işi yaptıracaksan benim yaptırdığım yeri tavsiye etmem işçiliği pek iyi değil ama daha iyiy bildiğim bi yer var maslak atatürk sanayide  paşa tuning işçilik iyidir ama body kit sabır işidir onuda söyleyeyim ve kesinlikle orjinal tamponlara bi şey yaptırma body kit esnasında fiber tampon yapsınlar komple body kit 2.000 ytl yi bulur sana ve arabanın orjinal parçalarıda sende kalır... sis farı ledli stop lambaları ve angel far aksaraydaki tuning mağzalarında mevcut fiyatlarıda 200-300 arası olması lazım arabanın orjinal parçlarını üzerinde oynama yapma...
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Evolution...
« Yanıtla #16 : Kasım 03, 2008, 23:39:00 »
mehmet sakın o far boyalarında yaptırma emin ol daha berbat olur... sendeki usta hâla şahini doğan çeviren tiplerden belli yariside öyle zannedio neye çevirecek arabayı allah bilir.. bildiğim kadarıyla yeni yarislere uygun angel yok..
K@m@®oS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Kasım 03, 2008, 23:48:02 »
Sağolasın.Ya bnmde çok kötü içim gitti keşke karartmasaydım.Adam gerçekten para almak için yaptı heralde.Farlar dediğin gibi çok zor söküldü,adam şu ana kadar açtığım en sert slikonlu far dedi.Normalde bu farları bidaha almaya kalksak orjinal halini ne kadar tutar?Alırsam normal orjinal farlarını mı alayım,yoksa angellı içi kara olanlarını mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Kasım 03, 2008, 23:52:53 »
yok ya bn gördüm var angel farı, dur sana link atayım  http://www.eradtuning.com/index.php?do=catalog/show2&p=123

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ocak 20, 2009, 17:02:16 »
kıvanç arkadaşım ben yarisime angel far aldım taktım güzel oldu hiç tamponuda oynamaya gerek kalmadı sadece şimdi farın alt kısmına güzel sade bir far kaşı yaptırıyorum bitince yayınlayacağım