Gönderen Konu: bankaların KKDF soygununa itirazım kabu edildi kararı aldım:)  (Okunma sayısı 1353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
değerli dostlar daha öncede hesap işletim ücretine yaptığım itiraza bianen aldığım kararı sizlerle paylaşmıştım..şimdide KKDF faiz artışları içni yaptığım itirazın kararının aldım yanisi bankanın haksız yere kestiği KKDF artış oranını artık ödediğim miktarı geri alacğım ve bundan sonra ödemeyeceğim:)))

sizlerle karar numarasını paylşmak istiyorum
kartal tüketici sorunları hakem heyetinin 30,05,2011 tarih ve 336(10/800) sayılı kararı gereğince:
tüketiciden haksız yere tahsil edilen KKDF farkının banka tarafından tüketiciye iadesine,oy birliği ile karar verilmiştir.....

bir diğer karar ise kredi kartı yıllık aidat ücreti.
kartal tüketici sorunları hakem heyetinin 02,05,2011 tarih ve 205(103)sayılı kararı....

umarım işinize yarar:)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
Ynt: bankaların KKDF soygununa itirazım kabu edildi kararı aldım:)
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2011, 00:56:32 »
değerli dostlar daha öncede hesap işletim ücretine yaptığım itiraza bianen aldığım kararı sizlerle paylaşmıştım..şimdide KKDF faiz artışları içni yaptığım itirazın kararının aldım yanisi bankanın haksız yere kestiği KKDF artış oranını artık ödediğim miktarı geri alacğım ve bundan sonra ödemeyeceğim:)))

sizlerle karar numarasını paylşmak istiyorum
bu arada önce bankaya mı dilekçe yazıyoruz yoksa direk tüketici hakem heyetine mi?
kartal tüketici sorunları hakem heyetinin 30,05,2011 tarih ve 336(10/800) sayılı kararı gereğince:
tüketiciden haksız yere tahsil edilen KKDF farkının banka tarafından tüketiciye iadesine,oy birliği ile karar verilmiştir.....

bir diğer karar ise kredi kartı yıllık aidat ücreti.
kartal tüketici sorunları hakem heyetinin 02,05,2011 tarih ve 205(103)sayılı kararı....

umarım işinize yarar:)
önce bankayamı dilekçe yazdınız yoksa direk tüketici hakem heyetine mi?
corolla 2010 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2011, 01:15:11 »
konu hakkında bilgi sahibi olmak içni maliye bakanlığına bilgi edinmeden faydalanarak bir email gönderidm karşılığında bana bir yazı göndemrişler mektup olarak özetinde;taşıt kredisi alanların KKDF artışından etkilenmeyeceğini anlatıyordu bankaya GEREK OLMADIĞI HALDE bir dilekçe gönderdim maliyenin gönderdiği yazının fotokopisi ile karşılığında banda bu kesintiyi yapacağını yasal olduğunu idda ettiği bir yazı gönderid her iki yazıyı dilekçeme ekleyerek hakem heyetine dilekçe yazıdm ve sonucunu beklemeye başladım ..bugün aklıma geldi bir sorayım dedim kararı verdiler:) işlem bukada basit aslında bir dilekçe yeterli gerisini hakem heyeti hallediyor:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2011, 01:59:19 »
Seydi bey öncelikle başarınızdan ötürü sizi kutlarım. Sorum şu olacaktı kredi meblağınız neydi birde gerine kadar ödeme yapacaklar size....Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2011, 05:40:09 »
Seydi bey öncelikle başarınızdan ötürü sizi kutlarım. Sorum şu olacaktı kredi meblağınız neydi birde gerine kadar ödeme yapacaklar size....Teşekkür ederim.

aracımı 100%100 kredi ile aldım 60 ay vadeli ve aylık taksitim 899tl olmuştu toplamda 54000tl gibi bir rakam yapıyor,geri yaapcakları ödemeyi hesaplamadım banka hesaplayacaktır;bu zamana kadar aldıkları fazla kesintiyi ödeyecekler buda kesinti yapılan 7 taksiti içeriyor bundan sorada almayacakalar.