Makyajlısı sanırım bahsettiğiniz araç. Bende makyajlı 2010 sonu var.
Şehir içinde 8 LT yakar, yani 100 TL ile 280-300 Km arası gider. Ekonomi yapıp sürekli shifte uyar, 2000 devirlerde kullanırsan bu 6,5 - 7 LT ye kadar düşüyor. Uzun yolda 120'yi fazla geçmezsen 6 LT civarı yakıyor ben basarım 6,5 yaktı. Son derece sessiz ve komforlu motoru. Ben kendi hatamdan dolayı yaşadığım bir motor sorunu yüzünden biraz temkinli bakıyorum, fazla zorlamyıorum ama gene de bu paraya alınabilecek 'bu güçte' ,'bu donanımda' benzinli en iyi araç diye düşünüyorum. Çok pratik kullanışlı , işlevsel aynı zamanda spor taleplere de cevap verebilen bir araç. Rakiplerinin 50.000 TL lik modelleriyle eşdeğer bence.
Ben arızadan sonra takas durumunu sordum bayinin verdiği (toyota hilux alırsam) rakam 33.000 TL (alaşım jant ve orjinal ön arka tampon ekleri var) . Piyasada 35'e gidiyor, sıfırının bayi fiyatı aksesuarlı 42.500 yazmışlar. Düz jantlı aksesuarsız 41.000. Ben yeni araç alacak olsam çok temizse, 34'e pazarlık atar, araca içim sinerse 35 verirdim, garantisini de 5 yıla uzatırdım. Alırsanız hayırlı olsun.