0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem servisin yıllar önce arabamı alırken bana verdiği bir bilgiyi sana aktarayım, 3ZZ-FE aluminyum blok gövdeli olduğu için gömlek atılamıyormuş, sadece segman değiştiriyorlardı, sana gömlek fiyatıdamı verdiler ?
Fiat marka bir araçta 800 liraya yapabileceğim bir iş için corollada 3500 - 4000 lira para harcamak istemiyorum.
Mesut kardeşim toyotanın alüminyum silindir kullanması bana garip geldi böyle bir marka böyle bir materyal kullanmaz gibi geliyor.
Atilla abi ciddiyim Aluminyum blok gövde kullanıyor, aracı 2005 te sıfır aldığımda ilk sorduğum şey buydu
Mesut sizin arabalarda yağ yakma sorunu varmı? senin araba kaç km de?
yok abi yağ yakma yoktu benim araçta 130,000km de sattım ben aracımı 2 ay önce ama hiç yağ yakmadı bu zamana kadar
Yani Ca18det motor bile takabilecekken aynı fiyata sadece motor rektefiyesi yaptırmak bana kendimi keriz gibi hissettirecektir. 2500 liraya kadar harcamayı gözden çıkarttım.. ama daha fazlası beni aşar...
bende 2005 lerde yağ yakma sorunu yok diye biliyordum. bu arada hayırlı olsun Mesutcuğum, ne aldın veya alacaksın?
teşekkür ederim Atilla abi, geçici olarak ekonomik olsun diye 206 Plus aldım burda fotolarıda var : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35602.0kısmet olursa seneye C segmentinde full paket birşey almak istiyorum
bende memnunum atilla abicim dizel çok az yakıyor 150 TL ye 1150 km yapıyor benimde 2 ay sonra kızım olacak Allah nasip ederse bende o yüzden ekonomik olsun diye aldım zaten
ca18det al koy, istediği kdar yağ yaksın.. En azından değer uğraştığın şeye