Gönderen Konu: Corolla 2008  (Okunma sayısı 1540 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • en iyi otomobil kendi otomobilindir
    • www.erginboy.8m.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Corolla 2008
« : Mart 31, 2008, 17:15:16 »
Arkadaşlar ilginç bir web sitesi buldu  tabi Çin de , buradan alış veriş nekadr güvenli olur bilmem ama fiyatları oldukça ucuz, adablarla bağlantıya geçtim ve D717T model cihaza 365 $ gibi bir fiyat çektiler, sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum , merak ettiğim acaba araçtaki orijinal CD player değişirse arabanın garantisi bozulur mu acaba ????

bu arada 9 ncu nesil corolla ve Camry modelleri için çok super cihazlarda var

Web Sitem

http://www.witson.com/newproduct.php?sort1=2

Sizce değer mi ??? kullanım kılavuzunuda indidim ve soket bağlantılarının orjinaline uygun olduğunu öğrendim, hiç bir kesme kırma işlemi yapılmıyor
2008 Corolla 1,4 d4d

Toyota Club Türkiye

Corolla 2008
« : Mart 31, 2008, 17:15:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Corolla 2008
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2008, 02:12:24 »
Alıntı yapılan: ergin boyaci
Arkadaşlar ilginç bir web sitesi buldu  tabi Çin de , buradan alış veriş nekadr güvenli olur bilmem ama fiyatları oldukça ucuz, adablarla bağlantıya geçtim ve D717T model cihaza 365 $ gibi bir fiyat çektiler, sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum , merak ettiğim acaba araçtaki orijinal CD player değişirse arabanın garantisi bozulur mu acaba ????

bu arada 9 ncu nesil corolla ve Camry modelleri için çok super cihazlarda var

Web Sitem

[url]http://www.witson.com/newproduct.php?sort1=2[/url]

Sizce değer mi ??? kullanım kılavuzunuda indidim ve soket bağlantılarının orjinaline uygun olduğunu öğrendim, hiç bir kesme kırma işlemi yapılmıyor
[/quote]

bildiğim kadarıyla aracın orjinalliğini bozan herhangi bir değişimden kaynaklanan sorunlar garanti kapsamı dışında değerlendiriliyor.