0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuyla alakası nedir? anlayamadım arkadaş başka bişeyden bahsediyor[/quote]Hakan Bey, hasar ekspertiz raporu ile karıştırmış sanırım fakat söylediklerine katılıyorum ben de...
sanırım bu konuda bilgi sahibi olan biri yok.mesela aranızda konyada bulunan varmı . Konyada toyota corolla hatchback 2005 model sol donanımlı 40.000 km de bi araç var.22.000 ytl istedi 21.500 e tamam dedi. aracın ön tamponun değiştiğini söyledi birde kapıda bi r çizikten dolayı boya varmış. hasarın önden olması canımı sıktı aslında.bunda neye dikkat etmek lazımki hiç anlamam bu işten. Fiyatta sol donanımlı bir araç için iyi gibi duruyor. [/quote] bence önden kazalı arabaya pek yanaşmayın satarken cok sorun oluyor motor kapağı değişmiş bir araba hemen sormaya başlıyolar airbagları patladımı. şase değiştimi motor bloğunda hasar varmı yada kendi bakıyor, işten anlıyan hemencecik kaçıyor.sadece tampon ise ama canınızı sıkmayın aracı bir - iki galaeriye satacam diye gösterin kaç lira eder diye sorun onlar hemen her şeyini dökerler merek etmeyin.
sanırım bu konuda bilgi sahibi olan biri yok.mesela aranızda konyada bulunan varmı . Konyada toyota corolla hatchback 2005 model sol donanımlı 40.000 km de bi araç var.22.000 ytl istedi 21.500 e tamam dedi. aracın ön tamponun değiştiğini söyledi birde kapıda bi r çizikten dolayı boya varmış. hasarın önden olması canımı sıktı aslında.bunda neye dikkat etmek lazımki hiç anlamam bu işten. Fiyatta sol donanımlı bir araç için iyi gibi duruyor.