0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yiğit aynı aracı bende almayı düşünüyorum , eşimde kullanabilsin diye ama senin kafanı kurcalayan şeyler aynen benimde kafamı kurcalıyor
malesef gidemeyeceksin Yiğit mesela sana şöyle örnek vereyim. arkadaşlar arabanın içindeki bir robottan bahsediyor ya o robot bazen vites küçültmeyi unutuyor . ne gibi mesela? dik bir rampaya gelirsin 2 ile çıkar dersin çıkmaz yığılıp kalır ya işte o hain robot çıkar çıkar deyip türk mantığıyla çalışıyor mesela bu yüzden dik rampalarda vitesin kontrolünü almalısın. geri kaydırma konusunda ise biraz senin becerine kalıyor iş eğer kendini araca alıştırabilirsen o kadarda sıkıntı yaratmıyor yani rampada o robot yok abi ben çıkmam illa geri gidicem demiyo. aynı zamanda hem mmt yaris hemde manuel E12 kullandığım için bunları yazabiliyorum. bence çok sorun edilecek bir durum yok.
Ya Abi Ben Aldım Şurda Aracın Teslimine Az Kaldı (5 Temmuz) Ve Okuduklarım Gördüklerim Şok Etti Beni :S Bi Önceki Aracım Da Otomatikdi 32 ye almıştık 0 hiç sorun yaşamadım şimdi 51 52 milyar verip sorun yaşamak istemiyorum yok dik yokuşda o moda getir düz yolda şu moda getir ben d ye atıp gidemicekmiyim heryerde :S
...uzun lafın kısası aracın huyunu suyunu tepkilerini öğrendikten sonra tam otomatikten farkı kalmıyor...