0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam ben birsüre 5000 km kadar kullandım ama ilk teklemede hemen söktüm. Şöyleki önce akışmetre için tornacıda özel boru yaptırıp 75tl ondan sonra jsv marka filtreyi 50 tl taktım ses olarak 2500 devirden sonra tahrik edici oluyor ve eğer azıcık kanınız hızlıysa her viteste redline a yaklaşıp bir daha aracı ekonomik kullanmak zor oluyor temizliğini aksatmadım ama birgün rolanti dalgalanma yapınca serviste enjeksiyon boğazı ve sensör temizliği sonrası dedimki demekki tozu içeri veriyor söküp orjinale döndüm hemen. Performansa çok etkileyici bir etki görmedim. Ama gözlerde üzerinizde oluyor.
simotalarla kn ler iyidir benim bildiğim
mesut abininki simota yada simato nasıl yazıldığını hatırlaayamadım
Simotaydı Sercan abi Bende ondan kullanıyorum sorun çıkartmıyor ...
ercüment kardeşimin başlığını da incelemiştim. demokrasilerde çarelerin tükenmediğinin bir göstergesi... ama ben alüminyum boru kullanarak birşeyler yapmayı planlıyorum.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. mesut kardeşim konunu defalarca okudum. zaten aklıma yatan, bana kaynak olan da senin konun. internette bazı kullanıcılar güç kaybından, yakıt artmasından bahsetmiş. sende böyle bir durum oldumu? ben de simotanın filtresinden almayı düşünüyorum. bu arada benim aracım daihatsu yrv turbo. acaba turbolu araçlarda nasıl bir sonuç verir?
Turbolu araçta çok daha fazla hissedersin farkı ayrıca güç kaybı falan olmuyor üst devirlerde araç accayip canlanıyor, ben çok falza aracı zorlamazdım hep 2000 2500 devirde vites büyütürdüm ve inan sakin kullanınca 1 litre yakut tasarufu sağlıyor şehir dışında
valla Ercü ben 7 yıl kullandım hemde arabada ne ararsan vardı biliyorsun özellikle 17 jant ve 215 taban lastik yani yolda sürtünme daha fazla olmasına rağmen ben uzun yolda benim corolla ile benzinde 90km yi geçmeyince araçta 3 kişi varken ortalama 5.7LT ile 6,2LT arası yakıyordum, denedim test ettim senelercede 7 yıl boyunca bu filtre ile kullandım başkasının söylediğinemi inanayım yoksa kendi gözümle gördüğümemi ?