Sigara Deneyi

• #1 Yanıtla
    Gönderen Adil ULUTAŞ 28 Mar, 2008 18:42
  • Off Offff    Ne olacak bizim bu halimiz?
  • #2 Yanıtla
    Gönderen Murat Küden 28 Mar, 2008 19:22
  • Acikcasi kusura bakmayin ama bu mereti icenleri anlayamiyorum.
    Babamda icerdi ve cok icerdi. Cok söyledim ama birakmadi.

Akil mantik almiyor. Bunu nasil iciyorsunuz. Benim kokusundan midem bulaniyor. Bazen cikarticak gibi oluyorum. Benim koku ve tat duyum farkli herhalde.

Bir ek daha hadi sigara iciliyor. Araba da nasil icilir onu hic mi hic anlamiyorum. O kadar kücük bir mekanda sigara dumani felaket oluyor.

Benim arabamda kimse icemez. Cumhurbaskani gelse icemez. Sigara icmek isteyen ve israr eden kac kisiyi yolda biraktim bir bilseniz.
  • #3 Yanıtla
    Gönderen Alper Sınav 28 Mar, 2008 20:10
  • Valla benim arabada bugüne kadar bir kişi sigara içmiştir, ona da hadi kız dedik, şimdi eskişehir yolunun ortasında, gecenin 10'unda bırakılmaz dedik izin verdik

Ama yine de baya çektirmiştim, mutlaka sigarayı cama yakın tutacak, dışarı üfleyecek vs vs

Bu video zilyon tane sigaranın pompa ile çekilip suda süzüldükten sonra kaynatılmasını mı gösteriyor bu arada? Eğer öyleyse biliyorum bunu, tüm sigara içenlere göstermek lazım
  • #4 Yanıtla
    Gönderen ALİ KOÇ 29 Mar, 2008 09:10
  • Şimdi bitane içesim geldi offfffff  
  • #5 Yanıtla
    Gönderen Emre Ozan 29 Mar, 2008 10:32
  • Çok değil arkadaşlar 2 karton yani toplam 400 sigaranın ettiğiymiş bu!!! aman dikkat!!!!
  • #6 Yanıtla
    Gönderen hidayet gök (3093) 29 Mar, 2008 14:19
  • En son oluşan katrandan 1-2 kaşık yiyip de etraftakilere zarar vermeden gitseler ya.
  • #7 Yanıtla
    Gönderen Muzaffer Tuğbaş 30 Mar, 2008 22:46
  • Yahu 400 sigarayla böyle bir şey benim ciğerde oluşsaydı, benim şu an 8 yıldan beri tüm vücudumun her yerşni kaplamıştı.Vücut kendini yenileyen ve temizleyen bir şey, dolayısıyla ben zevkini almaya çalışıyorum.
    Fazlası elbet zarar.Bunda hemfikiriz. Ancaaaaaak, oturmuş bir manzaraya karşı, kahvemi, çayımı, içkimi içerken yanında sigaranın verdiği hazzı bana göre hiçbir şey veremez.
    Bunun için de 5 yıl erken öleceksem buna razıyım. Hatta seve seve...

Küden abey vermiş de veriştirmiş. Ben arabada da içerim. Uzun bir yola çıkmışım, Vik bana şarkılar söylemekte, aklımda bir nazlı yar, yol çizgileri geçiyor kesik kesik yanımdan... Açıp camı içerim. Hiç de içerisi dumanaltı olmaz...
    Dedim ya zevk...
  • #8 Yanıtla
    Gönderen hasan mustafa öz 31 Mar, 2008 09:45
  • ZATEN tek tük içiyordum artık onuda canım istemiyor
    zararlarını biliyorduk buda tuz biberi oldu
  • #9 Yanıtla
    Gönderen Taha İnan 31 Mar, 2008 21:09
  • yok ya hakikaten hiç akıl alacak şey değil.hem zehirin önde gideni hem de pislik yuvası ya.leş gibi kokutuyor ortalığı.hele sigara içen birisi yanına geldiğinde illaki bir şekilde kokusu da geliyor kendiyle.ya ağzı kokar ya üstü başı kokar.böğğğğğ diye üstüne kusasım geliyor valla.
  • #10 Yanıtla
    Gönderen kemal cengiz 15 May, 2008 22:02
  • Arkadaşlar,sigara zevk versin diye içilmez.İnsanı yavaş yavaş zehirler,maalesef akciğerler kendini temizlese de iş işden geçmiş olur.Arabada cam açıkken sigara içmek kadar tehlikeli bir şey yoktur.Rüzgardan uçan ateş ya gözünüze gelir veya koltukların arasına düşebilir.Ben içmediğim halde başkası yüzünden ben de yandım, araba da yanıyordu.sonra neden 5 yıl erken öleceksiniz? hayatın başka zevkleri varken.
  • #11 Yanıtla
    Gönderen Hakan Öztürk 16 May, 2008 09:11
  •   Selam.
     Arkadaşlar sigara içenlere bu kadar ağır davranmayın. Nede olsa süreleri kısıtlı. :)
     Benim anlayamadığım hadi tüm uyarılara rağmen içiyorlar bunu, peki içmeyenlere neden büyük bir bencillik içinde zarar veriyorlar, kendi keyifleri için başkasının rahatını ve sağlığını bozuyorlar.

Buraya izninizle bir Graffiti ekleyeyim; 
     :) '' Sigarayı bıraktım ve bu hayatımın en kötü 15 dakikası idi'' :)
  • #12 Yanıtla
    Gönderen merzat bağlar 16 May, 2008 22:04
  • ben sigara içmiyorum.arabamda hayat içittirmem.birgün bi arkadaşı arabadan bile atacaktım zor kurtardı kendisini
  • Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?

Are you sure?