Off Offff Ne olacak bizim bu halimiz?
Acikcasi kusura bakmayin ama bu mereti icenleri anlayamiyorum.
Babamda icerdi ve cok icerdi. Cok söyledim ama birakmadi.
Akil mantik almiyor. Bunu nasil iciyorsunuz. Benim kokusundan midem bulaniyor. Bazen cikarticak gibi oluyorum. Benim koku ve tat duyum farkli herhalde.
Bir ek daha hadi sigara iciliyor. Araba da nasil icilir onu hic mi hic anlamiyorum. O kadar kücük bir mekanda sigara dumani felaket oluyor.
Benim arabamda kimse icemez. Cumhurbaskani gelse icemez. Sigara icmek isteyen ve israr eden kac kisiyi yolda biraktim bir bilseniz.
Valla benim arabada bugüne kadar bir kişi sigara içmiştir, ona da hadi kız dedik, şimdi eskişehir yolunun ortasında, gecenin 10'unda bırakılmaz dedik izin verdik
Ama yine de baya çektirmiştim, mutlaka sigarayı cama yakın tutacak, dışarı üfleyecek vs vs
Bu video zilyon tane sigaranın pompa ile çekilip suda süzüldükten sonra kaynatılmasını mı gösteriyor bu arada? Eğer öyleyse biliyorum bunu, tüm sigara içenlere göstermek lazım
Şimdi bitane içesim geldi offfffff
Çok değil arkadaşlar 2 karton yani toplam 400 sigaranın ettiğiymiş bu!!! aman dikkat!!!!
En son oluşan katrandan 1-2 kaşık yiyip de etraftakilere zarar vermeden gitseler ya.
Yahu 400 sigarayla böyle bir şey benim ciğerde oluşsaydı, benim şu an 8 yıldan beri tüm vücudumun her yerşni kaplamıştı.Vücut kendini yenileyen ve temizleyen bir şey, dolayısıyla ben zevkini almaya çalışıyorum.
Fazlası elbet zarar.Bunda hemfikiriz. Ancaaaaaak, oturmuş bir manzaraya karşı, kahvemi, çayımı, içkimi içerken yanında sigaranın verdiği hazzı bana göre hiçbir şey veremez.
Bunun için de 5 yıl erken öleceksem buna razıyım. Hatta seve seve...
Küden abey vermiş de veriştirmiş. Ben arabada da içerim. Uzun bir yola çıkmışım, Vik bana şarkılar söylemekte, aklımda bir nazlı yar, yol çizgileri geçiyor kesik kesik yanımdan... Açıp camı içerim. Hiç de içerisi dumanaltı olmaz...
Dedim ya zevk...
ZATEN tek tük içiyordum artık onuda canım istemiyor
zararlarını biliyorduk buda tuz biberi oldu
yok ya hakikaten hiç akıl alacak şey değil.hem zehirin önde gideni hem de pislik yuvası ya.leş gibi kokutuyor ortalığı.hele sigara içen birisi yanına geldiğinde illaki bir şekilde kokusu da geliyor kendiyle.ya ağzı kokar ya üstü başı kokar.böğğğğğ diye üstüne kusasım geliyor valla.
Arkadaşlar,sigara zevk versin diye içilmez.İnsanı yavaş yavaş zehirler,maalesef akciğerler kendini temizlese de iş işden geçmiş olur.Arabada cam açıkken sigara içmek kadar tehlikeli bir şey yoktur.Rüzgardan uçan ateş ya gözünüze gelir veya koltukların arasına düşebilir.Ben içmediğim halde başkası yüzünden ben de yandım, araba da yanıyordu.sonra neden 5 yıl erken öleceksiniz? hayatın başka zevkleri varken.
Selam.
Arkadaşlar sigara içenlere bu kadar ağır davranmayın. Nede olsa süreleri kısıtlı.

Benim anlayamadığım hadi tüm uyarılara rağmen içiyorlar bunu, peki içmeyenlere neden büyük bir bencillik içinde zarar veriyorlar, kendi keyifleri için başkasının rahatını ve sağlığını bozuyorlar.
Buraya izninizle bir Graffiti ekleyeyim;

'' Sigarayı bıraktım ve bu hayatımın en kötü 15 dakikası idi''
ben sigara içmiyorum.arabamda hayat içittirmem.birgün bi arkadaşı arabadan bile atacaktım zor kurtardı kendisini