0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım ilk deneyenler hakikaten perde hızıyla ilgili sorunlar yaşıyor İlk denemelerimde perde hızıyla ilgili sorunlarım vardı hallettim gibi gibi sanki birdahaki çekimlerimi paylaştığımda Mesut abiden yorumlarını bekliyorum Resimleriniz hoşuma gitti devamını bekleriz
Resim derken başkanım
offf olamaaaazzzz
''Güzel ülkemde pro makine alana 'photography' yazısı hediye'' heralde
Yiğit selam, müsadenle birkaç yorum yapmak istiyorum, öncelikle krampon kompozisyonu harika çok başarılı, onun dışındakilerde kusurlar var ancak aşılmayacak şeyler değil, bağzı karelerde imzanı çok büyük tutmuşsun, sanırım F değeri ve perde4 hızı ile alakalı biraz sorun yaşıyorsun çoğu fotoğrafında ya perde çok hızlı kalmış yada F değeri çok yüksek , biraz daha pratik ile bunuda aşarsın eline sağlık tekrar.
Yiğit, fotoğraflar harika, onlara hiç bir sözüm yok fakat senden bir ricam olacak. Tanışma mesajına değil de özellikle buraya yazmak istedim. Tüm kelimelerin baş harflerini büyük yazıyorsun sanırım En azından bu forumda bu huyundan vazgeçip normal tümce düzeni ile yazabilirsen bizleri çok mutlu edersin Teşekkür ediyorum.
Yiğit Mesut abi kadar pro yorum yapamasamda başarın ortada tebrikler ancak alınmazsan bir twit paylaşacağımü bu aralar çok hoşuma gidenlerden biri ''Güzel ülkemde pro makine alana 'photography' yazısı hediye'' heralde
O kediyle fazla samimi olmaburnuna bakınca uyuz gibi görünüyorbak benim kedinin burnunda hiç bir şey yok Uploaded with ImageShack.us
Benim yazmam en doğal şey çünkü ben bunun okulunu bitirdim elimde diplomam var teşekkürler yorumlar için