0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı geceler hepinize. aklıma takılan bi durum var.. efsane kasanın farlarını arkadan uygun bi şekilde delip far aynalarına zarar vermeyecek sekilde ikinci bir park lambası döşenirse nasıl olur.. birde efsane kasada far karartmayı deneyen oldumu acaba aranızda??
İyi gecelerFar aynalarını delerseniz bozmuş olursunuz çünkü far aynalarınız (reflektörler) bilgisayarda çok hassas ölçümler yapılarak üretiliyor . Birde merakımdan soruyorum ikinci park lambasını neden yapmayı düşünyorsunuz. ?
far aynalarını delmeden farın plastik kısmında bi park lambası sıgacak kadar delik acarak görüntü bakımından güzel durup durmayacagını düşünmüştüm..
Mehmet abi plastik kısmından delik açılıp yapılabilir ama bence hiç uğraşmamak daha mantıklı onun yerine şerit led düşünebilirsin mesela hem daha az emek ve işçilik ister hem görüntü daha hoş olur .
anladım seni mahmut dediğini daha önce yaptım.. ama ücbeş cmlik şerit ledleri çalmayı alışkanlık haline getirmiş gereksiz şahıslar mevcut bu yüzden artık sıcak bakmıyorum
Onu çalanlarda mı var bu gidişle artık akşamları aracın dışında sökülebilecek donanımları çıkartacağız
otor oturduğun yerde mehmet , icat çıkarma şimdi
sıcaklar yüzünden uyuyamıyorsunuz heralde:)GNC nin NATRA SL diye bitkisel ürününü tavsiye ederimkayın validede denenmiş herhangi bir yan etki görülmemiştir:)
Bağlantıyı kuramadım ama? Farda böyle birşey yapmanın amacı ne? Ulaşılmak istenen hedef ne? Bu arada reflektöre el ile temas onun sönmesine neden olacaktır.