0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende de Vaarrrrr
Görmeden inanmam
bence deri koltuk işini fazla kurcalamayalım millet mercedes bmw ye biniyor deri koltuklu istiyor özellikle adamlar okadar para veriyor bide. bence avensistede deri koltuk olmazsa olmaz ayrı bir hava katıyor.
+10000000000000 fazla kurcalamanın anlamı yok. deri koltuk istemeyen corollaya binsin
O kadar resim paylaştım görmedin mi abicim ya, hemde alacantra
o zaman şöyle diyeyim ... binmeden inanmam
Avensis Exe. Elegant koltuklar hakkında bir sorum olacak;-Koltuklar elektrikli ayarlanabilir, o düğmelerle ileri geri fazla oynarsak bozulabilir mi?
bir kere ayarlandımı kalıyo öyle ama devamlı farklı kişiler kullanırsa sıkıntı olabilir.. hafızalı koltuk olmaması çok kötü...
neden ileri geri fazla oynayacaksın ki?
2 kişi kullanıyoruz.
sıkıntı olacağını hiç zannetmiyorum. sağ ön koltuk hergün ileri geri oynuyor sıkıntı çıkarmadı.
Benim sadece şoför koltuğu oynaması gerekiyor. İnş. sıkıntı olmaz diyeceğim artık.
bir sıkıntı olmaz, bu kadar çok üstüne düşmeyin sakınılan göze çöp batar
Peki. Bozulursa falan tamiri olabilir mi? Bozuk kalmaz değil mi? Eğer tamiri yapılıyorsa zaten sorun yok.
yapılabilir elbette yapılamayacak parça mı var olmazsa servisten parçasını temin edersiniz biraz tuzludur ama
Neyse abi sana teşekkür ederim yardımın için. Tuzluyu tatlıyı bozulduğu zaman (inş. bozulmaz) konuşuruz.
Benimki on senedir problemsiz çalışıyor. Kolay kolay sorun çıkarmaz.