0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
artık ruhsata rehin konmuyor diye biryerlerden duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. 5 yaşından büyüklere çıkmıyor kredi oğuz ancak ihtiyaç kredisi. bende öyle yaptım şimdi kredi ödüyorum
Arkadaşlar merhaba, 2003-2005 arası Avensis Elegant Exequtive almayı düşünüyorum. Bu avensislerin en donanımlı olanı. Deri koltuk vs. her şey var. Bir arkadaştan duyduğuma göre deri koltuklar yazın çok terletiyormuş ve araba güneşin altında beklemişse koltuklar acayip ısınıp yakıyormuş insanı. Ayrıca kışında ilk oturduğun anda buz gibi oluyor üşütüyor insanı dedi. Bu gerçekten böyle mi? Yani ilave bir sürü para vererek alınan bu lüx donanım sonradan eziyete mi dönüşüyor? Deri koltuklu araç sahibi arkadaşlarım bu konuda bana bilgi verebilirlerse ve araç hakkında genel bir görüş belirtebilirlerse çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Kerem abi sen ne ara girdin bu disk lastik ebatı konusuna
Hayırdır Oğuz ?
bence deri koltuk işini fazla kurcalamayalım millet mercedes bmw ye biniyor deri koltuklu istiyor özellikle adamlar okadar para veriyor bide. bence avensistede deri koltuk olmazsa olmaz ayrı bir hava katıyor.
Adam deri koltuk demiş sen lastiklerdesin. HAdi ben o hasır koltuk kılıfının pazarlamasını yapıyorsam satıcıysam. Ocağıma incir ağacı dikiyon valla
Abi deri koltuğun havası yeter ya. bir deri koltuk yaptırmak çok zahmetlidir ama o deri koltuğun dezavantajlarını halletmek çok daha az ve masrafsızdır. O yüzden deri koltuklu araçlar her halükar da avantajlıdır. KErem abi senin araçta deri demi
Evet deri Oğuz'cum ..