0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle geçmiş olsun.benim nacizane fikrim aracınızı imkanınız yettiği kadarıyla tamir ettirip binmenizdir. sattığınızda yerine alacağınız araçta sonuçta karakutu.arıza sebebine gelince. ne kadar bakımlı olursa olsun mekanik bir drıza her zaman olasıdır. burada hiçkimse benim aracım bozulmaz diye idda edemez sanırım.arıza sebebi tahminimce soğutma sisteminde bir sorun oldu ki fan açmadı demişsiniz. açılmayan fan hararet yaptırdı ve contayı haşladı. bunun aniden olması gerekmez. motorun hararet yapmaya devam etmesi de diğer aksamlarada zarar verdi. iyi bir ustaya tamir ettirip orjinal parçalar kullanırsanız aracınız size uzun süre keyifli kullanımlar sunacaktır.
evet arkadaslar hepınıze teşekkurler.oncelıkle arabam conta yakmıs.baska bi işlem yapılmadi.rektevıye ye falan gırmedı 300 tl tuttu.aracımın fanında sorun yokmus.ohh be...yahu ben ılk basta radyotorde kacak var dıe fazla umursamamıstım .maddi ımkanımda sorun olduğu icın biraz agır davranmıstım. Suanda hıcbır sıkıntım kalmadı.herkese teşekkurler tekrardan.
arkadaslar moralım cok ama cok bozuk.arabam su eksıltmeye ve yag yakmaya başladı.eksozdanda beyaz duman atıyo.bulunduğum ılcede kucuk sanayı var ustaya goturdum nesı oldugunu ogrenmek ıcin.conta yakmıs bıde pıston falan dedi.maliyeti kaç para cıvarında tutar dedim 1250 ıle 1500 arasında dedı basımdan kaynar sular dokuldu.bu arabayı satıp başka corolla almak gecıyo kafamdan ama arabami cok sevıyorum napayım ben şimdi
ekonomisi gelişmiş ülkelerde hiç kimse arabasını elinde eskitmiyor, satıp yeniliyoramerikalının şu meşhur atasözü"ucuz mal alacak kadar zengin değilim"