0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul'u bilmiyorum ve hiç gitmedim ama orada bulamıyorsan sana nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum. Ankara Yıldız'da çıkma parçalar bulabileceğin büyük bir sanayi var İstanbul'da da böyle bir yer vardır elbet dostum. Hiçbir şey bulamadın bir reklamcı ve ya tabelacıya git sana istediğin yazıyı istediğin puntada yazsınlar 40 TL olmaz belki ama 20 TL olur diye düşünüyorum.
Oğuzhan abi çok teşekkürler siparişi veriyorum sağ tarafında i sini kırmızı yaparız tam olur
gerçekten güzel olmuş elimde her türlü folyo malzemesi var bi abim tabelacılara malzeme satıyor ondan alıp bende yapacağım inş ama şu açık hava filtresini yapabilir miyim bilmiyorum çok süper olur yapsam
Yanlız ben vvt-i'ın içini oje ile boyadım arkadaşımdan alıp Filtre konusunda birşey diyemiyeceğim Ramazan çünkü baya zor :/
bi corollam olsa vvt-i logosu olmasa
hiç olmasın.. 4afe olsun Ramazan hangi semttesin sen?
bi ara i harfi eksik- olan vatandaş benim i harfini sökmüştü.Bana göre hiç geregi yok suan onu yapsalar diğer taraftakinide ben sökerim.Serviste o zaman 25 tl ye almıstım.Şu aralar %15 indirim var bir sor istiyorsanbazen cıkmacılar servisten daha fazla fiyat cekıyorlar.
ümraniye merkez çamlıcada buluşursanız haberim olsun bende size katılıp tanışmak istiyorum
yok öyle! Nerde olursa geleceksin
bu haftadan sonra ben de işe başlıcam inşallah. Uyarsa kaçırmam buluşmayı. Zaten iş istiklalde. Gelemezsem siz uğrarsınız