0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis en mantiklisi. Ama 2.el mondeo'lara da bakabilirsiniz.[/quote]Murat Bey mondeolara da baktım ama çok pahalılar. 35-40 arası . Bu fiyata sıfır corolla veya civic daha mantıklı olur galiba. Şu anda focus ile avensis arasında karar vermeye çalışıyorum. Avensisin konforu ile focusun donanımı. Birini tercih etmem gerekiyor ama hangisini.
Kusura bakmayin ama acikcasi kafaniz fena karismis. Bence gidip bir kullanin bu arabalari. Hangisi hosunuza gidiyor bir belirleyin. Bunun disinda genel olarak benzinli ariyorsunuz diye umuyorum. Acikcasi hangi donanim cok diyorsunuz bilemiyorum. Ama elzem donanimlar hepsinde var. Aradiginiz seylerin ne oldugunu söylerseniz bu donanimlar icinde sonradan yapilmasi mümkün müdür, saglikli olur mu diye size fikir verebiliriz. Sifir ve 2.ele bakmadan arabalarla ilgili benim görüsüm:- Focus: Focusun benzinlisi afedersiniz ama esek. Ne gider ne az yakar. Dizeli iyidir ama pahalidir. Debriyaj problemi boldur dizelde. Donanim bol demissiniz ama ben cok bir önemli fark görmüyorum.- Corolla: biliyorsunuz. - Civic: Corolla'ya daha cok benzer ama bence daha güzel bir araba. Yol tutusu Honda'cilar kabul etmese de bence iyi degil. Corolla'dan genelde yaklasik 1-1.5 litre daha cok yakar.- Avensis: Bir üst sinif bir araba. Corolla'nin icine benzer olmasi eksi bir puan ama yolda gidisi ve konforu farkli. Corolla motoru yeteri kadar atak. 1300 kgyi cekmesi de hic de fena degil. Arti cok müsrif degil. 1300 kg cok diyen yeni 1.6 mondeo'ya baksin. 1.6 125 ps ve 1600 kg.Bakiyorum ediyorum. Ben halen neden 2006 model arabayi hemen degistirmek istediginizi anlamis degilim. Eger kazaniz yoksa veya araba sacma sapan sorunlar cikarmiyorsa zarar edeceksiniz. Arti 2006 model arabayi satip ben daha eski model bir arabayi alma konusunda 2 kere düsünürüm. 2006 model Corolla'm olsa ve satsam:+ benzinli araba ariyorum+ sedan olacak+ sifir olacakVW Jetta 1.4 TSI a bakarim.[/quote]+1milyon