0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merve hadi geçmiş olsun ilk araba kullanma deneyimini kavgasız atlattı iseniz bu büyük bi başarı araba kullanmak yada kullanamamak pek önemli değil şu şartlarda
Hayırlı olsun yenge,zaten bi defa şöför koltuğuna oturmakla başlıyor herşey ,sonra araba kullanma isteği günden güne artıyor. Bir çeşit virus gibi Bu arada A.C.D'de peygamber sabrı varmış valla,bu zamana kadar kıme araba kullanmayı öğretmeye kalksam bı türlü öğrenemedi
Aynı anda yazmışız ne güzel Daha iyisini yapiyim diye yüzüme söylemediklerini burdan görmek de güzel Bin kere sordum sana nasıldı yapabildim mi diye. Ozaman aferin bana
Aynı anda yazıcaz tabi ne zaman farklı yazdık ki Bin kez sordun şimdi söylüyorum, ilk sefer gereğinden kat kat fazla iyiydin Öğrenme anında o tepkiler normal, en başta söylemiştim güzel huyla kolay kolay öğrenilmez Bildiğin gibi 13 yaşıma kadar ayakkabı bağlayamazdım 13 yaşında anneme tak etti 2 tane çaktı bana kendime geldim öğrendim 2dk da :islik Amin Reis sağolasın Tereddütsüz verdim ben vallahi sağolsun yüzümü kara çıkarmadı Başarılının devamını dileriz
Dün birebir arka koltuktaydım gayet güzel kalkışlar güzel çohoş sinyal olayı girince biraz karışıyor ve hafiften yoldan kaçma tehlikeli durumlarda Ahmet abiye bakması dışında gayet güzel bence Tehlikeli durumlardan kastım 35 cm sol tarafta kanal olması orda korkmadım diyemem hakikaten feci kasıldım Tekrar diyorum 2. kullanıma göre çohoş Hatta elimde kanıtları bile var arkada makine elimde olunca rahat duramadım yine
Ercü inanmıyorum sana Hiç farktmedim çektiğini bir ara elinde gördüm ama öyle geldi geçti Çok iyi olmuş sağolasın Yolun kenarı lağım çukuru olunca aynı şeyleri hissetmemiz kaçınılmaz tabi Ama ne demiş A.C.D. reis şöförken her zaman sakin olcaksınn
önemli olan başlamak zaten Allah kaza, bela göstermesin..
Söför Nebahat'ım benim
Öyle tabi çaktırmadan yaptım herşeyi Nedemek herzaman ablacım doğru demiş Bende her zaman derim 1 kez dur denince durucaksın 3.ye kadar yetişilemeyebilinir
çok güldüm yahuuu =)) seninim senin Bak hele hiç de unutmamış ikazları
Ercüye bak arkada duygu seline kapılmış Bak bak bak neler yazmış bizim kiii huh