Gönderen Konu: Foruma geldiysem bir kere olsun araba kullanmış olmalıydım kullandım :)  (Okunma sayısı 3000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • İzmir yolcuğumuzdan bi kare =)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  İki gün önce Ahmet Can arabayla beni okula götürürken (okul şehir dışında köy de denilebilir) okulu geçti sağ tarafta trafiğe kapalı bir alanda (top sahası)durdurdu arabayı. Yanımızda arkadaşlar da vardı. Napıcaz burda neden geldik dedim. İndi arabadan hadi in sen de dedi şöför koltuğuna oturttu beni :) Ben önce şok sonra ayrı bir sevinç tabi ayrı da bir panik yaşadım :) Hayatımda ilk kez kullandım. İlk başlarda ayağımı debriyajdan hızlı çektiğim için araba baya olduğu yerde zıpladı :D Normalde sakinliğiyle bildiğim Ahmet Can biraz sert bir mizaçla beni yönlendirdi. Ama o kızdıkça ben daha da iyi kullanmaya başladım. Arkada oturan arkdaşlar başta bir sağ bir sol gidip geldiler tabi :) Ama dediğim gibi sonraları cok keyifliydi :) Geri gitmeyi vites atmayı sinyal verip dönmeyi hepsini öğrendim. Çok iyi olmasam da sanırım ilk sınavda ehliyetimi alabilrim :) Bu tatlı mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Sanırım artık ben de gerçek bir toyotacı olma yolunda ilerlemekteyimm :alkis:  

Hakan abi sözünü dinledim duyrulurrrr :islik: :islik: :islik:
Toyota sevdası sonradan da kazanılabilir :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Merve hadi geçmiş olsun ilk araba kullanma deneyimini kavgasız atlattı iseniz bu büyük bi başarı :D araba kullanmak yada kullanamamak pek önemli değil şu şartlarda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Hayırlı olsun yenge,zaten bi defa şöför koltuğuna oturmakla başlıyor herşey ,sonra araba kullanma isteği günden güne artıyor. Bir çeşit virus gibi :D Bu arada A.C.D'de peygamber sabrı varmış valla,bu zamana kadar kıme araba kullanmayı öğretmeye kalksam bı türlü öğrenemedi :P :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Sileceklerin yetişmediği ağır sağnak yağış altında ki sürüşümüzü eklememişsiniz küçükhnaım ::)

Merve hadi geçmiş olsun ilk araba kullanma deneyimini kavgasız atlattı iseniz bu büyük bi başarı :D araba kullanmak yada kullanamamak pek önemli değil şu şartlarda :D

:rofl: :rofl: :rofl:  İyi güldürdün abi beni dediğin gibi şartlar iyice gerginleşiyor o anlarda ::)  Kavgasız hatta mutlu mesut atlattık yahu :D

Hayırlı olsun yenge,zaten bi defa şöför koltuğuna oturmakla başlıyor herşey ,sonra araba kullanma isteği günden güne artıyor. Bir çeşit virus gibi :D Bu arada A.C.D'de peygamber sabrı varmış valla,bu zamana kadar kıme araba kullanmayı öğretmeye kalksam bı türlü öğrenemedi :P :D :D

Öğretmen adayıyız bro olsun o kadar :P  Ama şaka bi yana bende bir şey yok Tailoo'm, hayatında ilk kez olmasına rağmen değil sadece ilk kalkış ilk yarım saat stop bile ettirmedi aracı biraz yorulduktan sonra bi kalkışta stop etti o kadar dur kalktan sonra bizde stop ettirirdik zaten ::)  Maşallah diyeyimde nazar değmesin Hayatım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *

Aynen öyle Mesut abicim :) Dediğin gibi ufak sert uyarılarını saymazsak atlattık demektir :)

Sağolsın Taylan.Gerçekten de öyle :) Bir günde 4 kere gittik aynı yere. Ama bence peygamber sabrına gerek yoktu okadar  zorlanmadı o da ben de :) İnsanın içine olucak :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Tebrikler Merve :alkis: Gerçekten en zor aşamayı kazasız belasız atlatmanıza sevindim :) Bir erkeğin gözü gibi baktığı, kendi sağlığını hiç umursamazken, en ufak bir sorununda tasalandığı, servis ya da sanayi yollarına düştüğü otomobilini kim olursa olsun tecrübesiz bir sürücüye emanet etmesi gerçekten çok zor bir şeydir, iyi bilirim  8-)  ::) Ağzınızın tadı hiç bozulmaz inşallah...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
 Aynı anda yazmışız ne güzel :) Daha iyisini yapiyim diye yüzüme söylemediklerini burdan görmek de güzel :) Bin kere sordum sana nasıldı yapabildim mi diye. Ozaman aferin bana :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Aynı anda yazıcaz tabi ne zaman farklı yazdık ki ::) Bin kez sordun şimdi söylüyorum, ilk sefer gereğinden kat kat fazla iyiydin :alkis: Öğrenme anında o tepkiler normal, en başta söylemiştim güzel huyla kolay kolay öğrenilmez :D Bildiğin gibi  13 yaşıma kadar ayakkabı bağlayamazdım 13 yaşında anneme tak etti 2 tane çaktı bana kendime geldim öğrendim 2dk da :islik :lol: :lol:

Amin Reis sağolasın ::)  Tereddütsüz verdim ben vallahi sağolsun yüzümü kara çıkarmadı ::)  Başarılının devamını dileriz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
helal  Reis  doğru demişsin, arabam  güzelleştikçe  Duygu'ya  vermiyorum direksiyonu , vermem abi, ona bi tane  alırım ben :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Dün birebir arka koltuktaydım gayet güzel kalkışlar güzel çohoş sinyal olayı girince biraz karışıyor ve hafiften yoldan kaçma tehlikeli durumlarda Ahmet abiye bakması dışında gayet güzel bence :D Tehlikeli durumlardan kastım 35 cm sol tarafta kanal olması orda korkmadım diyemem hakikaten feci kasıldım :D Tekrar diyorum 2. kullanıma göre çohoş :D

Hatta elimde kanıtları bile var arkada makine elimde olunca rahat duramadım yine :D :D

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Aynı anda yazmışız ne güzel :) Daha iyisini yapiyim diye yüzüme söylemediklerini burdan görmek de güzel :) Bin kere sordum sana nasıldı yapabildim mi diye. Ozaman aferin bana :alkis: :alkis: :alkis:

Çok teşekkür ederiz Hakkı abicim :) Bende bu konuda aynı şeyi düşünüyorum. Bir arabam olsa veremem sanırım kolay kolay kimseye. Başka bişeymiş kullanınca anladım. Ama sağolsun ben teklif etmeden kendisi verdi arabayı hem de kaç kere. Son günlerde canım biraz sıkkındı. Hep aynı yere gittik direk oraya geçince şöför koltuğuna ben geçiyorum zaten :) çok iyi geldi hele ki onun arabasını kullanmak bambaşka bişey :asikadam:

Aynı anda yazıcaz tabi ne zaman farklı yazdık ki ::) Bin kez sordun şimdi söylüyorum, ilk sefer gereğinden kat kat fazla iyiydin :alkis: Öğrenme anında o tepkiler normal, en başta söylemiştim güzel huyla kolay kolay öğrenilmez :D Bildiğin gibi  13 yaşıma kadar ayakkabı bağlayamazdım 13 yaşında anneme tak etti 2 tane çaktı bana kendime geldim öğrendim 2dk da :islik :lol: :lol:

Amin Reis sağolasın ::)  Tereddütsüz verdim ben vallahi sağolsun yüzümü kara çıkarmadı ::)  Başarılının devamını dileriz :D

Başta tepkilerine anlam veremesem de sonraları neden yaptığını anladım zaten :) Allah'tan ben okadar şiddete maruz kalmadan öğrenebildim  :-[[

Dün birebir arka koltuktaydım gayet güzel kalkışlar güzel çohoş sinyal olayı girince biraz karışıyor ve hafiften yoldan kaçma tehlikeli durumlarda Ahmet abiye bakması dışında gayet güzel bence :D Tehlikeli durumlardan kastım 35 cm sol tarafta kanal olması orda korkmadım diyemem hakikaten feci kasıldım :D Tekrar diyorum 2. kullanıma göre çohoş :D

Hatta elimde kanıtları bile var arkada makine elimde olunca rahat duramadım yine :D :D

Ercü inanmıyorum sana :o Hiç farktmedim çektiğini bir ara elinde gördüm ama öyle geldi geçti :) Çok iyi olmuş sağolasın  ::) Yolun kenarı lağım çukuru olunca aynı şeyleri hissetmemiz kaçınılmaz tabi :) Ama ne demiş A.C.D. reis şöförken her zaman sakin olcaksınn  !!! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
önemli olan başlamak zaten :) Allah kaza, bela göstermesin..
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Söför Nebahat'ım benim :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
   Ercü inanmıyorum sana :o Hiç farktmedim çektiğini bir ara elinde gördüm ama öyle geldi geçti :) Çok iyi olmuş sağolasın  ::) Yolun kenarı lağım çukuru olunca aynı şeyleri hissetmemiz kaçınılmaz tabi :) Ama ne demiş A.C.D. reis şöförken her zaman sakin olcaksınn  !!! 8-)

Öyle tabi çaktırmadan yaptım herşeyi :) Nedemek herzaman ablacım doğru demiş :D Bende her zaman derim 1 kez dur denince durucaksın 3.ye kadar yetişilemeyebilinir :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
önemli olan başlamak zaten :) Allah kaza, bela göstermesin..

Amin canım tek temennimiz....

Söför Nebahat'ım benim :D

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: çok güldüm yahuuu =)) seninim senin :D
Öyle tabi çaktırmadan yaptım herşeyi :) Nedemek herzaman ablacım doğru demiş :D Bende her zaman derim 1 kez dur denince durucaksın 3.ye kadar yetişilemeyebilinir :lol:

Bak hele hiç de unutmamış ikazları :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
   :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: çok güldüm yahuuu =)) seninim senin :D
 Bak hele hiç de unutmamış ikazları :argh:

Kırmızı ile belirttiğim yer yüksek oranda kıskanılma tehlikesi altında gibi duruyor birileri tarafından :islik:

Hepsini hatırlıyorum ablacıığğğıııım :lol: Arkada baya kasıldım bende arada ikaz ediyordum :D Hepicüğünü hatırlıyorum sinyal,ayna,dur1,dur2,dur3,sağa kaçıyorsun ablacım, gibi :islik: Kanal dışında hiç heyecan yapmadım gayet rahattım adrenalin bile yaşattın bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Ercüye bak arkada duygu seline kapılmış :D 

Bak bak bak neler yazmış bizim kiii huh :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercüye bak arkada duygu seline kapılmış :D 

Bak bak bak neler yazmış bizim kiii huh :( :(
Demiştim yüksek derece içeriyor derecede :D :D

Sen ne diyorsun abicim baya kapıldım bir film şeridi orda yaşadım birde bugün uçarken :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Eskişehir'den ayrılmanın hüznü çöktü şimdi de içime...Okudukca gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Neyse gönüller bir olsun ne diyelim  :-[ Kanala uçmamak da iyi bişi tabi  :-\ 

Sayın A.C.D lütfen gereksiz hüsn-ü kuruntulara girmeyelim nokta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
..her defasında başarılı bir erkeğin arkasında bir bayan olacak değil ya :).
ülkemize eğitimli,dikkatli (sinyal önemli tabi)ve bilinçli bir bayan şöför kazandırma çabalarından dolayı A.C.D yi kutlarım ;)...