0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abey 81 i çıkarmışsın listeden hayırdır
Duzce'deki gorevim bitti Ahmet.Bir süreliğine artık Tekirdağ'liyim.Düzce'ye o kadar alışmıştım ki ayrıldığım aksam gözlerim doldu Güzel anılar ve fotograflarım var.Laptop'la bir araya gelebirsem onlarida eklerim bir araRamazan:Gözün aydin.Cuma gunü karne ne alemde olacak?Murat Can:Avatarimda YER bölümünde belirttiğim sehirler arasında dönüp dolanıyorum
Bende iyiyim şükürler olsun.Saglik sıhhat yerinde.Vedat:bir ara muayenehaneme gel bakalım ayağının derdi neymiş Emre:evet epey bir yağmurluymus.simdi TV'de alt yazı gecti "20 dakika yağan yağmur Ankara'yi nasıl etkiledi" diyeTaylan:Boğazda süper bı rüzgar var.Azıcık iskeleye çık kendine gelirsin.Bu arada su Lapseki-Çanakkale yolu bitsin özellikle seni görmeye gelecegim Taylan Metin bey:dediğiniz gibi bazen insanoğluna biraz karmaşada lazım... Yoksa hayatın güzelliklerini nasıl anlar,halimize şükür ederizHakkı:Adana'ya da yaz gelememiş öyle duydum
Desene abi kavuşmamız başka bahara valla abi ben 23 yaşındayım.Kendimi bildim bileli o yol düzelmedi .Hedef napalım bizde hedef 2023 diyoruz
Muhammet şimdilik Çorlu'dayim.Bütün hayatım yolda geçiyor.Bir defa denize girebildim(tesis denize sıfır üstelik) Güzel ülkemizin değişik yerlerinde 3-5 ay surelerle yasamaya çalışıyorum.Çeşit çeşit insanlar,yaşamlar görüyorum ve hic bir sehir Ankara gibi değil.Safranbolu'dan Ankara'ya,Düzce'den Ankara'ya döndüğümde Ankara'dan nefret ettim Mesela Düzce'ye Duzce demek için bin şahit gerek.Küçük Trabzon demek daha doğru olur.Kiminle tanıştıysam Trabzonlu çıktı Uzun lafın kısası rüzgarın savurdugu yaprak gibi oradan oraya uçup duruyorum.