0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar bizi 4 gün üst üste aradilar kampaya icin ama biz istemedik yine aradilar yine söyledik istemedigimizi simdi yine aradilar yine söyledirler anlama özürlümü bunlar ? Istemiyoruz diyoruz yine söylüyorlar sinir oldum ben :@ .
Benide arıyorlardı çok oldu aramıyorlar ama bu seferde turkcell başladı aramaya hattımı 9 ay önce vodafona taşıdım hep mesaj yolluyorlardı son 1 aydır artık mesaj kesmiyor aramaya başladılar . En sonunda sinir edecekler ağzıma geleni söyleyip kapatacağım heralde .
telefonunuzda engelleme özelliği varsa kullanın derim işe yarıyor
Toplu mail'de atabiliriz
Ahmet ister toplu at ister topsuz anlayacaklarını zannetmiyorum.
Denemekte yarar var
dur demek lazim
Comandante Ahmet;Onlar senin entellektüel zihnini meşgul ederek sinir ediyor ise ''çivi çiviyi söker,elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış'' hesabı sen de onları sinir et.Bu metodu herkese söylemem bak.İyi oku...Hasbelkader IQ seviyesi aynı beş arkadaşın ile bir araya gel.Dört arkadaşın onar dakika ara ile farklı numara :rofl:lardan seni sinir eden şirketin müşteri hizmetlerini arasın ve ''Ahmet Kirik orada mı?'' desinler.En sonunda sıra sana gelince bombayı patlat.Müşteri hizmetlerini ara ve ''Alo!Ben Ahmet Kirik.Beni arayan soran var mı?'' de ve alemde forsun yürüsün.Böylece müşteri hizmetlerini bezdir.Bir dahada seni aramazlar.Sen meşgul adamsın Comandante.