0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut abi beninde gönlüm garminden yana ancak dediğin gibi sadece navigasyon Peki sesli yol tarifi var mı bari
Yav adı üstünde navigasyon:)))))Var sesli tarif, kadının biri konuşuyo carcar:))))
umut abi haritanın durumu nasıl peki..?hiç küçük bir şehire gittiğin oldu mu bu cihazla..?niye soruyorum ben bunları..? : ben de bir tane almıştım da 200küsü liraya, ertesi günü bizim köyü tanımayınca gidip iade etmiştim...
Next markası yeni modeller çıkaracak. Fakat fiyatları henüz belli değil. Elektronik işi ne kadar şans işi olsa da. Next markası için nette pek bir şikayet yok. Para ayarlayabilirsem bende next almayı düşünüyorum.
Selam arkadaşlar,Yakın zamanda navigasyon almak istiyorum, 250-350 TL arasında olmak kaydıyla tavsiyelerinizi bekliyorum Video in girişli kaliteli marka olursa da tadından yenmez hee
Piranha, navigon alma bende piranha eniştemde navigon var ikiside en güncel haritada 5 yıllık caddeleri dahi bulamıyor. tomtom garmin veyahut nokianın maps yüklü telefonlarını tavsiye edebilirim kardeşimde 5800 var benim navigasyon cihazından daha iyi