0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araban çok güzel kazasız belasız..forum içinde diğer bölümlerde de aktifliğini görmek isteriz..[/quote] vallahı kerımcım butun forumlarda vardı katılımım ama hala anlamadıgım bır sebepten hem resımler hemde yorumlarım sılınmıs yavas yavas katılmaya baslıyorum
Hayırlı olsun...İçinin resmide varsa özellikle vites topuzunun resmini görebilir miyiz?[/quote]su an iç resim hiç yok muratcım...bu arada hosgeldın aramıza bende yenı uyelerdenım... yarın gunduz ceker kısmetse koyarım resımlere... senın arabanıda cok begendım... allah nazardan saklasın...oynamalar yaıcakmısın uzerınde?[quote=Murat Atagenç]Hayırlı olsun...İçinin resmide varsa özellikle vites topuzunun resmini görebilir miyiz?[/quote]murat kusura bakma ya koskoca çavuşa aramıza hosgeldın dedımya sazanın buyugu oldu buda ıyımı ))
son resim toyanda çekilmiş ^^kazasız belasız kullanman dileğiyle[/quote]tesekkur ederım cagrı...evet toyanda cekıldı son resım hızmetı guzel memnunum ordan..eskıden yanımızda calısan bı arkadasımda orada calısıyor... senın aracın nedır bılgılendırırsen sevınırım
Ogan arka çamurluklarda oynama var mı?[/quote]ferdi arka camurlukta oynama var sagolsun bı taksıcı 3 gun once ıyıce oynadı modıfıye ettı guselce ))) yarın sıgorta evraklarıyla toyana gıdıyorum ve yenı tamponumu takıyorum arkasındanda dogruca ıvedık organıze sanayıı ye ve bu sefer ısımı taksıcıye bırakmadan aracıma yakısır sık bır arka tampon yaptırıcam kısmetse... bıttıkten sonra yenı resımlerını yukluyecegım topıce... bu arada nasılsın ferdı?