0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynn bende de aynı durum sözkonusu.. Kapı Kolları, Cam çıtası fln heryer tmm Arka taraf kaldı fiyatı nedir ?
Volkan cam çıtasını nereden aldın ve auris için varmı?
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum;krom görünümlü film yok mudur?Corollanın bagaj çıtası çok kalın ve kaba ben onun yaklaşık yarımı kadar ve köşeleri oval olacak şekilde istiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkürler biraz ince gibi görünüyor ,acaba damacıların yaptığı kaplamalar gibi mukavemetli olur mu?
Toyoto'dan aldım arabayı alırken hediye Kapı kollarını da bizim burda bi otocudan aldım Fiyatı ise 50 TL idi.
aynalı cam film varmış birde deneyen varmı?
Volkan bey rica etsem kapı kollarının detaylı resimlerini paylaşabilirmisiniz serviste 200 tl demişlerdi arabayı alırken dışarda dediğiniz gibi 50-60 arasında taktıracağım ama serviste mi taktırsam dışarıda mı kararsızım servistekini inceledim kolun arkasını dahi kaplıyorlar dışardakileri inceleme şansım olmadı ondan detaylı resim paylaşırsanız sevinirim.
omsa tuning de servisin sattığı kapı kolları var omsa sitesinde de var ben bi ara almayı düşündüm ama aracım koyu gri olduğu için bide kapı kolları gövde rengi boyalı olduğu için ziyan etmek istemedim daha çok class kullanan arkadaşlara yakışır
Gültekin bey cevap için teşekkürler omsa tuningde kapı kolları 65 lira servistekilerle aynı ise baya uygun çünkü servis 200 tl diyor büyük ihtimal aşağıdaki linkteki kapı kollarını sipariş edeceğim tekrardan teşekkürler .http://www.omsatuningshop.com/Toyota-Corolla-YNESIL-Kapi-Kolu-4-Kapi-PCelik-2007,PR-1313.html
mahmut bey ben kapı kollarını bizzat gözümle gördüm fakat aracıma yakışacğını düşünmediğim için taktırmadım daha çok beyaz ve gümüş renklerde yakışıklı durur