0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ciddi cesaret ister böyle bir şey. Ellerine sağlık.
çok güzel olmuş, emeğinize sağlık
Güzel olmuş ama tampona yazığım geldi nedense...
silikon kaplı şerit led yapılsa nasıl durur acaba. yapıştırma olacağı için tampona delik açmak zorundada kalınmaz.ledin etrafına kontur çerçeve şeklinde karbon alt zemin atıp üzerine led. hmm nasıl olur acaba
Uğraşlı iş.Yakışmış ama elinize sağlık.
elinize sağlık, oldukça güzel durmuş...
Beğendim, emeğinize sağlık
Güzel olmuş ellerinize sağlık, tamponların tam uç kısımları yerine kavisli olan yerine taksaydınız daha geniş açıdan görülebilirdi, çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın. Bende düşünmüştüm yapmayı ama tamponları kesmeye içim el vermedi. Bende reflektörlü folyo yapıştırdım, ışık vurduğunda parlıyor sadece. Benim çakmalarda bunlar bu malzemenin takılabileceği tek yer düz zemin ,kavisli kısma kesinlikle oturmaz potluk yapar mecburen o kısma takılmak zorunda . senin çakmalarda şık durmuş seninde eline sağlık
Çok güzel olmuş emeğine sağlık .
teşekkür ederim ...
Güzel olmuş ellerinize sağlık, tamponların tam uç kısımları yerine kavisli olan yerine taksaydınız daha geniş açıdan görülebilirdi, çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın. Bende düşünmüştüm yapmayı ama tamponları kesmeye içim el vermedi. Bende reflektörlü folyo yapıştırdım, ışık vurduğunda parlıyor sadece. Benim çakmalarda bunlar
garanti cok işe yaradımıyor valla. hangi baslıktı hatırlamıyorum bi arkadas 2 sene arkadan gelen ses yüzünden servise gittim sorunu bulamadılar,garanti bittikten sonra gittigimde anında sorunu bulup masraf cıkarttılar demisti benmde akü sorunum vardı 2 kere götürdüm sorun yok dediler. allah bilir garanti bittiginde gitsem akü degisicek diye masraf cıkartırlar
hoş olmuş güle güle kullan. ufak tefek işler kaldı onlarda bitsin yaptırıcam bende.
Hiç yakışmamış, hatta berbat olmuş, ne bu ya rengarenk, çıkar onları çıkar, yapacaksan doğru dürüst kes tamponu,serkan sezen gibi yap