Gönderen Konu: Varlığıyla bizi mutlu eden insanlar....  (Okunma sayısı 3391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • İzmir yolcuğumuzdan bi kare =)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Varlığıyla bizi mutlu eden insanlar....
« : Haziran 14, 2011, 01:48:59 »
     Ahmet Can'la ortak duygularımızı yeni üye olduğum için ben dile getirmek istedim...

Uzun süren sıkıcı bir okul döneminin ardından Ege'ye gitmeyi kafaya koymuştuk. Tek planımız buydu. Arabanın malum kazası ve tamiratının ne zaman biteceğinin belli olmaması biraz planımızı geciktirdi. Ancak perşembe günü yola çıkabildik. Kütahya Uşak derken İzmir sınırlarına gelince o akşam görüşüp bir çay içmek için Tunc'u aradık.O andan sonra İzmir'de geçirdiğimiz mükemmel bir haftasonunun temelini atmışız bilmeden :) Tunç bize yol tarifi yaptıktan 15 dk sonra yanındaydık.Arabadan inip kısa bir tanışma merasiminden sonra Tunç bu gece bizi bırakmayacağını eve gideceğimizi söyledi. Araçlara binip Tunç'u takip ettik. O sırada Ahmet Can'a ne zamandır tanışıyosunuz diye sorduğumda aldığım cevap  beni fazlasıyla şok etti. Daha ilk kez karşılaşmış olmaları ama sanki daha önceden defalarca görüşmüş gibi candan sarılmaları oldukca samimiydi. (Foruma bu kadar sıcak bakmamın en önemli sebebidir belki de bu) Ondan sonrası bambaşka tatlıydı zaten :) Doyumsuz bir 3 gün geçirdik. Ailesinin sıcak karşılaması, misafirperverlikleri bizi çok mutlu ettiyse de bu kadar güzel şeylerin karşısında mahçup olmamak elde değil. Babası Savaş amcanın tam donanımlı terası ve Bakiye teyzenin ıhlamur ağacı  Sancak ailesinin vazgeçilmezleri arasındadır. Daha iyisi olamazdı sanırım :) Ayrıca DTJ'sine olan bağlılığı hızlı ama keyifli ve güvenli sürüşüne de deyinmeden geçemem :) Hızdan korkan ben o korku dışında daha çok heyecanlı bir keyif yaşadım :)

Ayrıca reel olarak tanışamasakta sürekli varlığını yanımızda hissettiğimiz Tunç kardeşimizin sevgili eşi Duygu'yla da en yakın zamanda tanışmak istiyoruzzzzzzzz :)

Herşey için tekrar sonsuz teşekkürler Sancan Ailesi...
Toyota sevdası sonradan da kazanılabilir :)

Toyota Club Türkiye

Varlığıyla bizi mutlu eden insanlar....
« : Haziran 14, 2011, 01:48:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Varlığıyla bizi mutlu eden insanlar....
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2011, 01:54:12 »
İlave etmeden edemeyeceğim siz olmasaydınız ilk defa gördüğüm izmirden bu kadar tat alabilirmiydim kesinlikle hayır !!! Arkadaşlar bu insanlar ''anlatılmaz yaşanır''... Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...

35imin müsadesi olursa teras kahvaltı vs gibi fotolarıda bu başlıktan Merve Hanım paylaşır artık :P Değil mi Hayatım :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2011, 02:00:21 »
çatlayalım mı istiyosunuz?
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2011, 02:03:21 »
İyide bu konuyu daha bu gece bizde konuştuk benimde üye olmamın zamanı gelmişti falan demiştin şaşırdım :D

Hayırlısıyla benimde görmem yakındııııırr inşallah :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2011, 08:00:13 »
  Bak sen, neler olmuş da haberimiz yok. Hepinizi bu sıcak ilgi ve yakınlığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel duygulardır bunları yaşamak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2011, 08:37:27 »
Tebrik ederim arkadaşlar, inşallah bu kardeşlik ve dostluk hep baki kalır :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2011, 09:24:39 »
"cenk" anlatılmaz yaşanır :))))

tebrik ederim hepinizi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2011, 09:41:44 »
sanki ben yaşamış gibi mutlu oldum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2011, 09:45:54 »
yiiihhuuu , konuyu  3  kere  okudum anladım ki benden   bahsediliyor :D :D :D , daha  önce  benim  için  konu açılmamıştı.  mutluyum, şaşkınım,  şaşkın değilim  mutluyum, mutlu bi  şaşkınlıgım  var :P

ACD kardeşimle  forumdan  başlayan  arkadaşlıgımız dostlugumuzu  reel'e  tasımak  paha  biçilemez. hele  hele  kısmet  olmayıpta  o  toplatıydı ben  gelemıyordum  diye  görüşemememizin sonunda  15 dk sonra  ordayım demesi  benı ayrıca  mutlu etti. eee 3  toplantıdan sonra  buluşamayınca  kardeşimi 3  gun  bi yere  salmadım  tabbii... Buca'da  karşıladım  kardeşlerimi, gittik güzel  bir  yemek yedik. ertesi  gün  işte   oldugumdan  gun  boyunca  ilgilenemedim ( beni zaten gunduz  dışarda göremessiniz ) :P , fakat  ACD'me  anlattım  maşallah  benım  gitmediğim yerlere  gitmiş adam :D , güzelce  dolaşmış. mesai  bittiğinde  ise  konaktan onları  alıp, bornova , karşıyaka  dolaştık. 3 gun 01,00 lerde  eve  girdik :) , c.tesi gunu ise  sabah kahvaltısı diye  götürmeyi düşündüğüm şirince'ye  ancak  öğlen  varabildik ( sanayi'ye  gitmem  gerekti aracın  bakımları için 17/06 Ankara'dayım burdan da  duyurmuş olayım ).  güzelce  karnımızı  doyurduktan sonra  turumuz  başladı. ( fotolar  koyulacaktır). şirinceden  çıkıp Duygu'nun eski çalıştıgı Çini fabrikasına  gittik. yabancı kardeşlerle  sohbet  edip  çini  hakkında  bilgi edindik, hatta  ileri gidip arkadaşımdan  rica edip bu 2  güzel  kardeşimi  çömleğe  oturrttum ( video alr  mevcut  eklenecek ). ordan da erken ayrılıp Ada'ya  geçtik, orada da   çarşı  pazar  neresi  varsa  gezdik, yorulup  burger'a  girince  arkadaşımda  geldi bize  katıldı. yemeğin ardından  Go-kart  yapmaya  niyetlendik ama  ordada  kredi kartı geçmediğinden  ve  fiyatlar  ciddi ucuk  oldugundan  vazgeçtik.  çıkıp Pamucak sahilinde  sessiz  bir  vakit  geçirdikten sonra   evimize  döndük.....

sizlerle  birlikte  tanışmanın  ve  keyifli  vakit  geçirmenin  hala  mutluluğu içerisindeyim.  temmuz  agustos 'ta  tekne  turuna  bekliyorum. bu kez  partnerli ,  katılım için  gold-member  olunuz :) 555 xxx yy zz  :D :D :D :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 14, 2011, 10:49:34 »
yiiihhuuu , konuyu  3  kere  okudum anladım ki benden   bahsediliyor :D :D :D , daha  önce  benim  için  konu açılmamıştı.  mutluyum, şaşkınım,  şaşkın değilim  mutluyum, mutlu bi  şaşkınlıgım  var :P

ACD kardeşimle  forumdan  başlayan  arkadaşlıgımız dostlugumuzu  reel'e  tasımak  paha  biçilemez. hele  hele  kısmet  olmayıpta  o  toplatıydı ben  gelemıyordum  diye  görüşemememizin sonunda  15 dk sonra  ordayım demesi  benı ayrıca  mutlu etti. eee 3  toplantıdan sonra  buluşamayınca  kardeşimi 3  gun  bi yere  salmadım  tabbii... Buca'da  karşıladım  kardeşlerimi, gittik güzel  bir  yemek yedik. ertesi  gün  işte   oldugumdan  gun  boyunca  ilgilenemedim ( beni zaten gunduz  dışarda göremessiniz ) :P , fakat  ACD'me  anlattım  maşallah  benım  gitmediğim yerlere  gitmiş adam :D , güzelce  dolaşmış. mesai  bittiğinde  ise  konaktan onları  alıp, bornova , karşıyaka  dolaştık. 3 gun 01,00 lerde  eve  girdik :) , c.tesi gunu ise  sabah kahvaltısı diye  götürmeyi düşündüğüm şirince'ye  ancak  öğlen  varabildik ( sanayi'ye  gitmem  gerekti aracın  bakımları için 17/06 Ankara'dayım burdan da  duyurmuş olayım ).  güzelce  karnımızı  doyurduktan sonra  turumuz  başladı. ( fotolar  koyulacaktır). şirinceden  çıkıp Duygu'nun eski çalıştıgı Çini fabrikasına  gittik. yabancı kardeşlerle  sohbet  edip  çini  hakkında  bilgi edindik, hatta  ileri gidip arkadaşımdan  rica edip bu 2  güzel  kardeşimi  çömleğe  oturrttum ( video alr  mevcut  eklenecek ). ordan da erken ayrılıp Ada'ya  geçtik, orada da   çarşı  pazar  neresi  varsa  gezdik, yorulup  burger'a  girince  arkadaşımda  geldi bize  katıldı. yemeğin ardından  Go-kart  yapmaya  niyetlendik ama  ordada  kredi kartı geçmediğinden  ve  fiyatlar  ciddi ucuk  oldugundan  vazgeçtik.  çıkıp Pamucak sahilinde  sessiz  bir  vakit  geçirdikten sonra   evimize  döndük.....

sizlerle  birlikte  tanışmanın  ve  keyifli  vakit  geçirmenin  hala  mutluluğu içerisindeyim.  temmuz  agustos 'ta  tekne  turuna  bekliyorum. bu kez  partnerli ,  katılım için  gold-member  olunuz :) 555 xxx yy zz  :D :D :D :D

Tebrik ederim  ne güzel bir intiba bırakmişsın ,bu ne güzel misafirperverlik :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2011, 11:49:44 »
Duygulandım bak... Ahh siz gençler yok musunuz...

Süper geçmiş vaktiniz belli ki, face fotolarınızı gördüğümden Tunç'un yazdıkları gözümde bir bir canlandı :-[ Ayrıca Merve'nin yazısının bir bölümünü paylaşmak istiyorum; " Ahmet Can'a ne zamandır tanışıyosunuz diye sorduğumda aldığım cevap  beni fazlasıyla şok etti. Daha ilk kez karşılaşmış olmaları ama sanki daha önceden defalarca görüşmüş gibi..." Cidden bizim olayımız bu yani :) Bundan önceki buluşmaları, tanışmaları düşündüm de aynen böyle. Ahmet'le, Taylan'la, Tunç'la, Aydın abiyle, Mesut abiyle, Hande ablayla... ve daha bir çok güzel insanla aynı bu şekilde tanıştık. :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 14, 2011, 12:43:22 »
burası gerçekten güzel bir yer...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 14, 2011, 13:48:59 »
:) Tunc abi candır ya gerçekten yardım sever ve misafir perverdir  yardımını çok gördüm :) iyiki varsın abicim :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 14, 2011, 14:01:09 »
Allah mubahbbetinizi arttırsın arkadaşlar
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 14, 2011, 16:32:27 »
:) Tunc abi candır ya gerçekten yardım sever ve misafir perverdir  yardımını çok gördüm :) iyiki varsın abicim :)

Buna katılıyorum bende yardımını çok gördm gerektiğinde azarda yedim :-[ yeri geldi muhabbetin babasını yaptık iyiki varsın Tunç abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 14, 2011, 18:50:17 »
Amin ve teşekkürler diyerek dalayım konuya,  Zargi evet dün gece sizde de konuştuk ama temelleri Tunç abine ait bu olayın :)

Mehmet abicim gel vatanada senlede arttırsın inşallahh ::)

35im şekerparem sen mutlu olucaksan hergün methiyeler düzeyim sen öyle tatlı bi insansın kardeşim ::)  Seni tanımakta gerçekten mükemmeldi ben böyle hiperaktif bir insan görmedim sevdikleri için bu kadar çabalayan...

Aynen o dediğinden Abdurrahman abi...

Bilmukabele Nagy ya havaalanı çıkışım yok mu hele ::)

Çatlama yarı adaş kapılarımız herkese açık ::)

Hee birde Türkay diye bi çocukla tanıştık aramadı bile :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2011, 19:22:55 »

Buna katılıyorum bende yardımını çok gördm gerektiğinde azarda yedim :-[ yeri geldi muhabbetin babasını yaptık iyiki varsın Tunç abi :)

yavru kurtlarım  benimm :) , sağolun  can'lar , ne  zaman  ne  ihtiyacınız  olursa  elimden  gelenin  fazlasıyla  yardıcı, yanınızda  olurum.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 14, 2011, 20:23:24 »
Hafizim sen bir daha gidip gel de Taylan'la bana eglence ciksin yine :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • İzmir yolcuğumuzdan bi kare =)
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2011, 13:37:42 »
Hafizim sen bir daha gidip gel de Taylan'la bana eglence ciksin yine :D

Hop hoppp  :DUR: :) siz eğlenceksiniz diye ben yarimi gurbet ellere gönderememmm :kötü: :D :D
Toyota sevdası sonradan da kazanılabilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 15, 2011, 13:49:25 »
Tebrik ederim arakdaşlar çok güzel vakit geçdirdiğiniz belli.İnşallah daim (sürekli) olur....
Merve Kardeş  A.C.D ile birlikteliğinizi tebrik eder hoş geldiniz derim.Hep böyle hayat dolu ve birlikte kalın...

Resimleri cidden merak ettim.Bekliyoruz....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...