Tunç bize yol tarifi yaptıktan 15 dk sonra yanındaydık.Arabadan inip kısa bir tanışma merasiminden sonra Tunç bu gece bizi bırakmayacağını eve gideceğimizi söyledi. Araçlara binip Tunç'u takip ettik. O sırada Ahmet Can'a ne zamandır tanışıyosunuz diye sorduğumda aldığım cevap beni fazlasıyla şok etti. Daha ilk kez karşılaşmış olmaları ama sanki daha önceden defalarca görüşmüş gibi candan sarılmaları oldukca samimiydi. (Foruma bu kadar sıcak bakmamın en önemli sebebidir belki de bu) Ondan sonrası bambaşka tatlıydı zaten
Doyumsuz bir 3 gün geçirdik. Ailesinin sıcak karşılaması, misafirperverlikleri bizi çok mutlu ettiyse de bu kadar güzel şeylerin karşısında mahçup olmamak elde değil. Babası Savaş amcanın tam donanımlı terası ve Bakiye teyzenin ıhlamur ağacı Sancak ailesinin vazgeçilmezleri arasındadır. Daha iyisi olamazdı sanırım
Ayrıca DTJ'sine olan bağlılığı hızlı ama keyifli ve güvenli sürüşüne de deyinmeden geçemem
Hızdan korkan ben o korku dışında daha çok heyecanlı bir keyif yaşadım
Arkadaşlar bu insanlar ''anlatılmaz yaşanır''... Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
Değil mi Hayatım

)))
, daha önce benim için konu açılmamıştı. mutluyum, şaşkınım, şaşkın değilim mutluyum, mutlu bi şaşkınlıgım var 
, fakat ACD'me anlattım maşallah benım gitmediğim yerlere gitmiş adam
, güzelce dolaşmış. mesai bittiğinde ise konaktan onları alıp, bornova , karşıyaka dolaştık. 3 gun 01,00 lerde eve girdik
, c.tesi gunu ise sabah kahvaltısı diye götürmeyi düşündüğüm şirince'ye ancak öğlen varabildik ( sanayi'ye gitmem gerekti aracın bakımları için 17/06 Ankara'dayım burdan da duyurmuş olayım ). güzelce karnımızı doyurduktan sonra turumuz başladı. ( fotolar koyulacaktır). şirinceden çıkıp Duygu'nun eski çalıştıgı Çini fabrikasına gittik. yabancı kardeşlerle sohbet edip çini hakkında bilgi edindik, hatta ileri gidip arkadaşımdan rica edip bu 2 güzel kardeşimi çömleğe oturrttum ( video alr mevcut eklenecek ). ordan da erken ayrılıp Ada'ya geçtik, orada da çarşı pazar neresi varsa gezdik, yorulup burger'a girince arkadaşımda geldi bize katıldı. yemeğin ardından Go-kart yapmaya niyetlendik ama ordada kredi kartı geçmediğinden ve fiyatlar ciddi ucuk oldugundan vazgeçtik. çıkıp Pamucak sahilinde sessiz bir vakit geçirdikten sonra evimize döndük.....
555 xxx yy zz
yiiihhuuu , konuyu 3 kere okudum anladım ki benden bahsediliyor![]()
![]()
, daha önce benim için konu açılmamıştı. mutluyum, şaşkınım, şaşkın değilim mutluyum, mutlu bi şaşkınlıgım var
ACD kardeşimle forumdan başlayan arkadaşlıgımız dostlugumuzu reel'e tasımak paha biçilemez. hele hele kısmet olmayıpta o toplatıydı ben gelemıyordum diye görüşemememizin sonunda 15 dk sonra ordayım demesi benı ayrıca mutlu etti. eee 3 toplantıdan sonra buluşamayınca kardeşimi 3 gun bi yere salmadım tabbii... Buca'da karşıladım kardeşlerimi, gittik güzel bir yemek yedik. ertesi gün işte oldugumdan gun boyunca ilgilenemedim ( beni zaten gunduz dışarda göremessiniz ), fakat ACD'me anlattım maşallah benım gitmediğim yerlere gitmiş adam
, güzelce dolaşmış. mesai bittiğinde ise konaktan onları alıp, bornova , karşıyaka dolaştık. 3 gun 01,00 lerde eve girdik
, c.tesi gunu ise sabah kahvaltısı diye götürmeyi düşündüğüm şirince'ye ancak öğlen varabildik ( sanayi'ye gitmem gerekti aracın bakımları için 17/06 Ankara'dayım burdan da duyurmuş olayım ). güzelce karnımızı doyurduktan sonra turumuz başladı. ( fotolar koyulacaktır). şirinceden çıkıp Duygu'nun eski çalıştıgı Çini fabrikasına gittik. yabancı kardeşlerle sohbet edip çini hakkında bilgi edindik, hatta ileri gidip arkadaşımdan rica edip bu 2 güzel kardeşimi çömleğe oturrttum ( video alr mevcut eklenecek ). ordan da erken ayrılıp Ada'ya geçtik, orada da çarşı pazar neresi varsa gezdik, yorulup burger'a girince arkadaşımda geldi bize katıldı. yemeğin ardından Go-kart yapmaya niyetlendik ama ordada kredi kartı geçmediğinden ve fiyatlar ciddi ucuk oldugundan vazgeçtik. çıkıp Pamucak sahilinde sessiz bir vakit geçirdikten sonra evimize döndük.....
sizlerle birlikte tanışmanın ve keyifli vakit geçirmenin hala mutluluğu içerisindeyim. temmuz agustos 'ta tekne turuna bekliyorum. bu kez partnerli , katılım için gold-member olunuz555 xxx yy zz
![]()
![]()
![]()
Ayrıca Merve'nin yazısının bir bölümünü paylaşmak istiyorum; " Ahmet Can'a ne zamandır tanışıyosunuz diye sorduğumda aldığım cevap beni fazlasıyla şok etti. Daha ilk kez karşılaşmış olmaları ama sanki daha önceden defalarca görüşmüş gibi..." Cidden bizim olayımız bu yani
Bundan önceki buluşmaları, tanışmaları düşündüm de aynen böyle. Ahmet'le, Taylan'la, Tunç'la, Aydın abiyle, Mesut abiyle, Hande ablayla... ve daha bir çok güzel insanla aynı bu şekilde tanıştık.
Tunc abi candır ya gerçekten yardım sever ve misafir perverdir yardımını çok gördüm
iyiki varsın abicim
Tunc abi candır ya gerçekten yardım sever ve misafir perverdir yardımını çok gördüm
iyiki varsın abicim
![]()
yeri geldi muhabbetin babasını yaptık iyiki varsın Tunç abi

Seni tanımakta gerçekten mükemmeldi ben böyle hiperaktif bir insan görmedim sevdikleri için bu kadar çabalayan...

iyiki varsın abicim
![]()
Buna katılıyorum bende yardımını çok gördm gerektiğinde azarda yedimyeri geldi muhabbetin babasını yaptık iyiki varsın Tunç abi
, sağolun can'lar , ne zaman ne ihtiyacınız olursa elimden gelenin fazlasıyla yardıcı, yanınızda olurum.
Hafizim sen bir daha gidip gel de Taylan'la bana eglence ciksin yine
siz eğlenceksiniz diye ben yarimi gurbet ellere gönderememmm