0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazen arasına ufak bir taş kaçıyor lastiğin, onun yaptığı ses de olabilir....
Bölünmüş yollarda iki yolu ayıran kaldırıma yaklaşınca lastiğin deseninin asfaltla birleşmesinden oluşan sesin kaldırımdan yasımasıyla normalde duymadığımız garip bir ses duyuyoruz.
Lastik havalarını arttırmanızı tavsiye ederim.. Sıcak havalarda lastikler aşırı yumuşuyor ve o türde sesler çoğalıyor..Ben lastik havalarını 38 basıyorum artık , gerçi nasıl kulllandığınızı bilmediğim için 38 tavsiye etmem ama 35-36ya kadar sorun olmaz. Ayrıca lastik havalarını arttırınca arabanın yol tutuşuda anormal derecede iyileşiyor.
Ve boş viteste akıyor yakıtta baya azalıyor aracın kalkışı hızlanışıda değişiyor Bizim sürekli 38-39 falandır
Kesinlikle öyle , ama çukurlara ve tümseklere dikkat etmek gerek tabi
Aynen öyle Kışın iyi olmuyor ama bizim önler baya çatlakları arttı bu sene kışın 38de kaldı kötü oldu baya hoş zaten 8 senelik lastik sonra haklarını kullanıyor
Benimde lastik sıkıntım var yaa Goodyear duragrip aldım ama beklediğimi bulamadım.. İki tanesini 250 liraya aldım, İsteyen varsa 200 liraya veririm..
Hadi yaaa :/ Kötü olmuş hakikaten Metin abi petlas starmaxx öneriyordu Fiyatlarıda makul sessiz ve tutuşuda güzelmiş (Metin şavlı)
Petlas Starmax mı? Starmax ayrı bir lastik markası değilmiydi? Petlasla ortak üretim falanmıymış?Starmaxı bilmiyorum ama petlas gibi bir lastiği arabama takmam şahsen ben.. Tornet gibi yapıyor arabayı yaf
benim fix 32 , nitrojen kullanın o kadar hava basacağınıza, Nitrojen nem içermediği için dengeli ısınıp soğumasını sağladığı için lastiğe %30 35 oranında ömür sağlar, özellikle izmir gibi sicaklıgın hat safhaya ulaştıgı memleketlerde lastik havası sıkıntı oluyor, böylece balon yapma ihtimalinden de uzak durursunuz...