0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar yeni,2006 toyota caroll 1.6 terra (o.v) aldım , yılda ortalama 10000km yapıyorum, bunun da yarısını yaz sezonunda uzun mesafe, diğer yarısıda , oldukça kısa mesafeler, 1- aracıma lpg taktırmalımıyım, bu araca uygun lpg hangisidir.2- ekonomik olurmu, yani taktırmaya değer mi?ilgilenen arkadaşlarıma şimdi den teşekürler.
Aldığım her araba ya tüplüdür yada ben tüp taktırmışımdır.1 yıl önce 132000km de şimdiki arbama lovato marka sıralıtüp taktırdım.Şimdi 147000 km de çok şükür hiçbir sorun yok.Performansa gelince Mert Türk'ün yorumuna aynen katılıyorum japon arabaları lpg ye en kolay ve sorunsuz dönüştürülebilen arabalar.Eğer arabana uzun süre bineceksen kesin taktır.
arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ve bu foruma katıldığım içinde çok mutluyum. vermiş olduğunuz bilgiler oldukça doyurucu ve etkileyici, arabaya uzun yıllar binmeyi düşünüyorum, galiba yapılan yorumlardan sonra sonuç, lpg taktırıcam ve bu da brc olcak.
ya arkadaşlar bakım yaptırdım bujisi yağı filitresi debriyajı değişmedik yer kalmadı 2 kezde tüpe ayar yaptırdım yok olmuyor daha fazla yakmaya başladı..yukarda verdiğim değerlere hasret kaldım anlamadım gitti ne iş..?bakım yaptırmakla hata mı ettim?