0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 2. el araç alırken arabayı kullanmak için direksiyona oturdugumuzda nelere dikkat etmemiz gerekir. Sağından solundan ses gelmese bile bazı mevcut sorunları deneyerek ögrenebilirmiyiz. Bi arkadaşım 2. viteste 4500-5000 devire çıkıp ayagı gazdan çekince araba silkeleniyomu diye bak demişti.. Sizin böyle bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.. Bu arada 2007-2008 comfort alacağım söylediklerinizi tek tek uygulayacağım
Hocam yanlış anlama aracına o fiyatı istersin tabi ama 1.5 ay sonra 4 yaşına girecek bi arabaya 37 bin vermem corolla morolla o segmentte hiç bi araba o fiyatı hak etmez türkiyede.. Üstelik tamam araba corolla ama sensörünü bile sonradan taktırıyosun, kapı koruma bantları bile yok basit özellikler bunlar ama arabada extra o parayı hakedicek hiç bi özellik yok..
Sende haklısın yanlış anlama demiştim ben senin aracına birşey dmedim benim eleştirim 2. el piyasasına ve toyotaya.. kuzenimde 2010 dizel corolla elegant var. Ya arabada aux girişi usb girişi, sogutucu torpido falan basit şeyler ama adamlar bunları bile koymamışlar. Arabada turbodan dolayı servisten çıkmıyo.. Ya o kadar para veriyo millet zaten kaliteyi bozmuşsun insan o küçük özelikleri standart yapar. One öyle ya yok kapı bandı alırsanız fiyat şu kadar artar, yok park sensörü taktırırsanız fiyat şu olur. Dalga geçiyolar resmen
Hiç uğraşıp yormayın kendinizi bu modeldeki aracı serviste expertiz yaptırıp öyle alın yazılı döküm olarak bütün kusurları versinler. 150 200 tl ye kıyıp daha büyük zararlardan kaçının.
Gültekin bey aracın fiyatını düşürürseniz araçla ilgilenebilirim. öyle bi fiyat söyleyinki hemen gelip alıyım çünkü acil araç almam lazım
serhan kardeşim hem eleştiriyorsun hemde yana yana arıyorsun bu aracı ben anlamadım bu işi .. expertizde bişe çıkmamıştır umarım.. hakkında hayırlısı olsun
Emrah kardeşim eşelştiriyorum eleştirme nedenlerimi az çok anlamışsındır. Arama sebebimde Bu adamlar 94/98 kasa toyotları baya saglam yaptılar. Memleketimizde piayasa sahibi oldular. Şimdiki yeni nesil 2007 kasalardan sonlrakilerde baya bi tutuldu. wolkswagen ve toyota aldıgın zaman fazla zarar etmiyosun. Bende sattıgım zaman zarar etmiycegim ve sorun çıkarmıycak bi araba arıyodum. Bende efsane vardı aldım 2 sene bindim geçtigimiz haftasonu 2 milyar karla sattım. Sattıgım araba gli ydi ne klima ne abs vardı.Sonunda 2008 bi comfort buldum