http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33495.0
link için tesekkürler....yazılanlardan anladığım kadarıyla bu sorunun sonuna kadar gitmem gerekiyor...Ben bu aracı iade edicem...Uçarı kacarı yok...
Aracı aldığım zaman farlarda buğu oluyordu...arac kullanılmıyor otoparkta öylece yatıyor..Yanı motor ısısı falan kesinlikle yok..Sabah işe giderken diğer aracımla aurisin yanından geciyorum...Farların üst tarafı içten buğu yapmıs..Servise götürdüm yok bişey dediler(bir de utanmadan salağa yattılar)...Resimledim delillerle gittim...Arkadaslar burayı dıkkatli okuyun....
Servisin Cevabı: Aracın farları plastik olduğundan soğuk havalarda buğu yapması normaldir...(yazılı rapor olarak bunu verdiler bana) Yahu arkadas piyasadaki aracların %99 unun farı plastik onlar niye yapmıyor..corolla niye yapmıyor avensis niye yapmıyor diyorum...Tık yok!
İşin özü tasarım hatalarını belgeliyerek kabul ettiler...Ve bunun gibi bir kac konu daha var...hepsi raporlu..ben debriyaj olayınada raporlatarak bu aracı cok fazla sayıda üretim hatası olduğuna istinaden iade etmeyi ciddi anlamda düşünüyorum..
bu nedir ya...paramızla rezillik cekiyoruz