Arkadaşlar ben 4-5 senedir TTnet kullanıyorum. Bazen şikayetlerim oluyor. Hele hele bir dönem çıldırttılar beni. Ama sonuçta akşamdan akşama sörf için kullanıyorum. Ve benim işimi görüyor, genel olarak memnunum. O yüzden hiç yeni bir arayışa girmedim.
Neyse geçenlerde ev telefonum çaldı. Açtım bir bayan adımı söyledi, benim dedim. Başladı konuşmaya;
-Sinan Bey merhaba kullandığınız internet hattı için rahatsız ettik sizi. Sözleşmeniz bir hafta önce bitmiş, sanırım haberiniz yok. Yenilememizi ister misiniz?
Haberim yoktu dedim. Evet dediler, tahhütünüz geçen hafta bitmiş. Arzu ederseniz aynı şartlarda yenileyelim bir yıl daha dedi.
Bende gayri ihtiyari tamam dedim. Tam işleme başlıyordu şeytan dürttü beni demek ki. Pardon kiminle görüşüyorum dedim öylesine.
Türknet ten arıyorum dedi. Afalladım.... Nasıl yani dedim TTnet değil misiniz? Hayır dedi. Telefonumu ve kullandığım hattın bilgilerini nereden buldunuz dedim. Telekom alt yapısından aldık dediler.
Şok oldum kısacası. Resmen isim vermeden konuşup beni Türk nete geçirecekti kadın iyi mi? Kızdım kapttım telefonu. TT neti aradım sözleşmem bitiş yenileyelim dedim. Birşey bittiği yok aynı devam ediyorsunuz dediler.
Şimdi sorarım ben bu pazarlama stratejisi mi art niyetli bir hareket mi?
Aman arkadaşlar dikkatli olun, karşınızdakinin kim olduğunu iyice anlayın.
Sevgiler,