Değerli Arkadaşlar,
Arama motorundan baktığımda klima ile ilgili sorular ve cevaplara rastladım. Ama resimli olmadığı için bir türlü çözemedim. Kullananlar için çok basit gelecektir belki ama ben ilk defa böyle bir klima kullanıyorum. Önceki Clio arabamda 4 tane düğme vardı. Sağa çevir sola çevir bitiyordu zaten.
Eğer cevap veren dostlarım olursa teşekkür ederim. Olmazsa servise gidip bana öğretin diyeceğim. Bu arada kitapçığı inceledim ama bazı yerleri çok kıza yazmış çözemedim..
( Bu resmi forumdaki bir arkadaşımız çekmiş. Paylaşımından yararlandım, teşekkürler)
Efendim arabaya oturuyorum, anahtarı takıyorum çalıştırıyorum. Klimanın sol üstündeki "iç hava sirkülasyonu" diye yazılan düğme yanıyor çalışıyor.
1 - Bu olması gereken midir? kendi kendine çalışması?
Kitapçıkta klima açma kapama düğmesi olarak A/C düğmesini gösteriyor. Ama ilk olarak A/C düğmesine basınca çalışmıyor, hiçbir ışık yanmıyor. İlk AUTO düğmesine basarsam klima sağlıklı bir şekilde çalışıyor. A/C düğmesini klimayı kapatırken kullanıyorum?
2 - Bu klimalar kitapçığın söylediğinin aksine AUTO düğmesinden mi açılır? İlk olarak A/C düğmesine bastığımda hiç bir tepki vermiyor?

Çok teşekkürler,