0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Led ampül almadan önce bence bir kez daha düşünmekte fayda var. Çünkü çok çabuk patlıyorlar.
yeni konu açmak istemedim arkadaşlar. ben aracın iç tepe lambalarını led yapmak istiyorum ( neden derseniz 4 aylık bebişim var akşamları içi lambaları yakmam icap ediyor bu yüzden çok ısınıyor plastikler falan ) ama nasıl sökülecek bulamadım orta iç lambalar- ön iç lambalar yapmışken bagajıda değiştireyim. bagajı lambasını kurcaladım ama elimde kalacak diye korktum. varmı yardım edecek arkadaş !! teşekkürler.
Benim aracımdaki tüm ampülleri 4 ledli ampüller ile değiştirdim. Bagaj aydınlatmasına orjinal lambasına parelel 65 adet led döşedim. Hiç bir sorun yok ve hiç birinde patlama ve bir problem oluşmadı. Bir tornavida yardımıyla okuma lambaları ve tavan lambasının dış seffaf parçasını çıkartın ve led ampüllerinizi takın. Bagajdaki ampülün dış koruma plastik parçası tırnaklıdır yanlardan bastırıp çıkartabilirsiniz.
Arka stop lambalarındaki ampuller için uygun led ampul bulabildiniz mi?
teşekkürler bilgi için. ama bagaj lambasının plastiğini çok kastırdım ama çıkmadı
Plastiğe yandan bastırıp aşağıya doğru çekin. Ya da yanında mandallı bir kapağı da var tamamen sökmenize de gerek yok . Çok basit aslında nasıl sökemediniz anlayamadım.
abi şeffaf plastikten bahsediyoruz dimi ? okadar ugrastım ınce tornavıda bıcak ama nafıle o seffaf plastık oval hal aldı neredeyse ama cıkaramadım.
Bagaj lambasından bahsediyoruz sanırım bendekin de şeffaf parça yok gri sepet şeklinde bir plastik ampülde içerisinde ve mandallı açılabilen bir kapağı var kapağıda tırnaklı