Dün nette gezinirken TTNET'in TVbu sayfasına girdim.TVBU cep yayında ve 31 Temmuz'a kadar ücretsiz yazıyor
du.Cepten tv seyretmek hoş olacağını düşündüm ve bilgi almak amacıyla müşteri ilişkilerini aradım.Sayfasında
abonelik ücreti ve hangi tip telefonlarda izlenebileceğini yazmıyordu.Fakat tüm cep işletim sistemlerini desteklediği yazıyordu.Neyse karşıma çıkan temsilciye ücret ve nasıl seyredeceğimizi sordum.Başladı paket hakkında bilinen konuşmaya; seç-izle,durdur tekrar seyret vb bir sürü bişeyler anlattı.Kardeşim ben ücretini ve nasıl izleyeceğimi soruyorum yeter ya bunları dinlemek istemiyorum.Ne dese cevap verirsiniz.Daha bu paketin ücretinin belli olmadığını,TVBU cepin de sadece ıpone ceplerde ve İpad tablet pc lerde yayınlandığını söyledi.
Ücret belli değil.31 Temmuz'a kadar bedava sonrası ücreti bilinmeyen bu servise millet nekadar ödeyecek oda belli değil.Kaç kişide 2 binliralık Ipone var.TTNET milletle resmen dalga geçiyor.Ücreti belli olmayan sadece belli bir telefonda bu hizmetini uygulayan Telekomu kınıyorum.