Gönderen Konu: Navitech Navigasyon  (Okunma sayısı 2443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 37 dep dep
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Navitech Navigasyon
« : Haziran 06, 2011, 23:00:21 »
arkadaşlar iyi geceler; yaklaşık 1 sene kadar önce 2007 Model Corolla aracıma Navitech -NX 22 TC Marka Navigasyon taktırmıştım. Mükemmel bir sistem ancak bugün o sistem aniden gitti ne oldugunu bende anlayamadım ancak ne ışık kaldı, ne görüntü ne de ses, sanıyorum elektrik geliyor çünkü Flaş Belleği taktıgım zaman ışığı yanıyodu, şaşırdım kaldım valla, daha 1 sene oldu elimde sadece bi fatura var, ankara da reis te taktırmıştım garanti biziz dediler başkada belge vermemşlerdi sorum şu ankaradan yaklaşık 250 km azaktayım bi elektronikçiyemi göstereyim yoksa servise mi  :(

Toyota Club Türkiye

Navitech Navigasyon
« : Haziran 06, 2011, 23:00:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Navitech Navigasyon
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2011, 23:14:26 »
Murat abi aynı cihazı bende kullanıyorum dediğin sorun benimde başıma 1 kere gelmişti teybin sigortasını çıkarıp taktıktan sonra düzeldi bilgin olsun.
Sorun benim başıma geldiğinde sigortası atmıştır diye sigortayı kontrol etmek amaçlı sigortayı çıkardım ve sağlam olduğunu gördüm geri yerine takıp kontağı açtığımda navigasyon çalışmaya başladı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Navitech Navigasyon
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2011, 14:55:48 »
merhaba cihazı resetleyin düzelmezse
faturasıyla beraber navitech merkez servise ( istanbul)gönderin sorunu hallederler
 kolay gelsin ..