0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen yıl yaz aylarında yaptığım eylemime bu aralar ufak ufak bisiklete binmeye başlayarak tekrarlıyorum zaman buldukça. Her gün olmasada hafta sonları (en azından şimdilik), mahalledeki pazardan direksiyonun bir tarafına karpuz asıp, bir tarafınada diğer poşetleri asıp geze geze eve dönmek acayip hoşuma gidiyor.Hem Hakkı abinin sıcaklar birden bastırdı. Göbek bölgesinde koca bir kış boyunca oluşan tepeciğe de faydası olur belki . Bütün gün bilgisayar başında oluyoruz, sağlıklı yaşam için bütün bisikletler sokağa diyorum Ama dikkatli elden bırakmamak şartı ile...
duyduğuma göre seçimden sonra ötv oranları da artırılacakmış. ancak satışları artırmak için yapılan dedikodu da olabilir.
Muhahaha Gariban city
...Hem Hakkı abinin sıcaklar birden bastırdı. Göbek bölgesinde koca bir kış boyunca oluşan tepeciğe de faydası olur belki . Bütün gün bilgisayar başında oluyoruz, sağlıklı yaşam için bütün bisikletler sokağa diyorum Ama dikkatli elden bırakmamak şartı ile...
Ne garibanı yaa bisiklet garibanlık mı Bisiklete laf söyletmeeeeem efendiiiiiii
Aman ciğerim, göbekten önce beyni eriyor insanın
Heheeytt beee Bu gidişle ESKİŞEHİR TCT BULUŞMASINA kimse arabayla katılmıyacak bisiklet buluşması yapıcaz
oktay hangi osb, kesin o atık su analiz cihazlarını ve sistemini bizimkiler kurmuştur...
İhracat açığı için ötv'yi artıracaklarmış diye duydum.
minareyi çalan kılıfını hazırlar Abicim...
Kemal Abi çay köpeğin olsun.esnaf çay ocağı.hatay unlu mamüllerin yanı.abim ve babam orda olur.sen Yusuf dan çay içmeye geldim de.bir de benim yerime boyoz yumurta ye be.çok özledim.
Abi dilovası osb sizinkiler olmasın abi çok küfür ettim ben onlara
Keşke koymasalarmış. Oraya bıraksalarmış daha memnun olurlarmış Muhammet Abi
Züğürt tesellisi Garibanız işte la bırah