0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linea'nın kampanyası bayaa bi işe yaramış anlaşılan
listede seat leonun olmaması yada diğer seat modellerinin olmaması ilginç.
Fiatın en son versiyon dizeli 38 küsür,Toyotanın ki 53 küsür arada 15 bin fark var ya.Aradaki farka bir tanede 2.el bir araba alırsınız vallaha.
Serkan Bey Linea'nın Nisanda 2.ciliğe oturmasını bu fiat farkına bağlıyorum.Elbette diğer markalarda da aynı fiat farkı var.Durum şunu gösteriyorki;ne sorunsuzluk nede sağlamlık.Satışlarda birinci derece aracın fiatı rol oynuyor.
Fluence, Linea ve Corolla ilaç firmaları ve şirket filoları olmazsa kaç tane satardı acabağğğğğğ:))))))Bir de Symbol....
Yok be müdürüm, 1.4 diye fazla yüz vermiyor bence filocular Aman vermesinler de zaten, yoksa ayağa düşüyor... Bir anımı aktarayım. 2 yıl kadar önce arkadaşlarla öğle yemeği yerken yan masadakilerin yüksek sesli muhabbetine kulak misafiri oldum istemeden. İçlerinden biri muhabetten anladığım kadarıyla bir GSM operatörünün Adana bölge araç filo sorumlusuydu sanırım. İstanbul'dan gelen bir elemana yeni kasa dizel Corolla tahsis etmişler. Eleman motor hacmini sormuş. 1.4 cevabını alınca, "Ben hayatımda 1.4 araca binmedim, 1.6'dan aşağısına binmem" diye tutturmuş. Filo sorumlusu arkadaş "Ben de Corolla'ya biniyorum, çok iyi ve rahat araçtır" dese de elemanı ikna edememiş. En sonunda elemanın kaprisine dayanamamış ve "O zaman sana 1.6 Şahin kiralayalım" hemen demiş