0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende parkları çift duy yapıp hem turuncu hem normal yansın istiyorum bakalım ileride bende yapabilirim bişeyler.
Park lambalarının ampülleri küçük ampül, onlar için çiftli duy olmaz. Ama onun yerine kendiniz ekstradan ledlerle falan bir sinyal ampülü oluşturabilirsiniz. Böylece hem normal beyaz ampülle park, turuncu ampül/ledle de sinyaller yanar. Cem bey, herkes mevcut sarı ampülleri kırmızıya, yada beyaza dönüştürür, siz tam tersini yapıyorsunuz. Zevkler ve renkler olayı tamamen bu demek galiba. Tebrik ederim.
cem emegıne saglık yalnız nacizane bir şey söyleyim,önceden sarı olurdu sinyal lambaları ama şimdi beyaza dönüyür.yani bu sarı park lambasına bakınca insanın aklına eski geliyor. önceden şahin ve doğanların yeni modelini ayıran en büyük özellikti sana tavsiyem beyaz yapmandır. hatta park lambalarını yeşil yapman.değiştirebilirsen sinyalleride şeffaf yap. ama dediğim gibi zevkler tartışılmaz. yeni alıp şeffaf takmaktans emek verip sarı takmak daha zevk verir insana.
bana kalsa arabayı değiştir diyecem ama......
Park lambalarının ampülleri küçük ampül, onlar için çiftli duy olmaz. Ama onun yerine kendiniz ekstradan ledlerle falan bir sinyal ampülü oluşturabilirsiniz. Böylece hem normal beyaz ampülle park, turuncu ampül/ledle de sinyaller yanar.
neden boyle bısey soyledıgınızı anlamadım..............