0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanılmıyorsam aracınız comfort extra ama arka plaka üstü çıta ve ön panel krom değil, sebebi nedir?
Yanılmıyorsam aracınız comfort extra ama arka plak üstü çıta ve ön panel krom değil, sebebi nedir?
Birine demişler ki ormanı gördün mü nede güzel diye oda demiş ki ağaçlardan bir şey göremiyorum....Yahu abicim sen orada masmavi güzel bir toyota dururken balkonda geri plandaki opeli mi gördün...
Yok Kemal abicim ben bu rengi folyo ile gizlemem.
yani arabanın kralı ,rengi çok güzel maaşallah...allah kaza bela vermesin seyit abi.bu arada ayvalık tarafına gelirsem arıcam dedim ancak aracıma tüp taktırmadığım için çok yakar diye aracı şantiyede bırakıp ek sefer otobüslerde yer buldum onunla gittim ayvalığa o yüzden uğrama şansım olmadı seyit abi kusura bakmayın zaten toplamdada ayvalıkda çok kalmadım anne baba ziyareti sonra yeniden şantiyeye dönüş yaprım.inşallah ankaraya pazartesi salı geçmeyi düşünüyorum ankarada bi buluşma yaparız umarım.
Çok güzel bi arabanız var, güzel günlerde kullanmanız temennisiyle ...
O zaman şeffaf folyo kaplat , hem çizilmelere karşı hemde boyayı , rengi korurama o zamanda bu kadar parlak görünmeyebilir
gerçekten çok güzel bi araç hele tertemiz pasta ciladan çkmış halini hiç düşünemiyorum ama ben beyaz gri siyah corolladan başka renk corolla görmemiştim çok güzelmiş
yeni cıkınca böyle çok parlak ya ondan senin gibi ercü anladın