0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin canın sağolsun Ercü. Senden kıymetlimi kardeşim.
arkadaki beyaz opel balkona mı park ediyor
Kazasız belasız kullanın,jabtları sarı veya turuncu olsa nasıl olur acaba?
Off ne kadar güzelmiş bu renk yaa. Maşallah nazar değmesin. Bu renge modifiye inanılmaz yakışır. Ya bu kadar güzel renk niye hiç etrafta görmedim bu zamana kadar. Bütün arabalar varsa yoksa siyah, beyaz, füme ve gri. Artık hiç araç renginde riske girmiyoruz. (bu olaya bende dahilim tabi )[/quoteEvet haklısın Metcan bey TOYOTA'da Türkiyede bu renk yok. Benim aracım Rusya piyasası için üretilip Türkiyeye yanlışlıkla indirilmiş bir araç. Ankarada sadece bir tane daha var aynı renk Corolladan. Türkiyede satılan TOYOTA'ların %75'i gri ve füme tonları.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 05, 2011, 00:25:20seyit abi güle güle kullan Sağolasın Abdurrahman. Yazın görüşeceğiz.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 05, 2011, 15:22:24Unutmayın artık mat siyah (veya mat beyaz) folyo kaplama seçenekleride varYok Kemal abicim ben bu rengi folyo ile gizlemem.
seyit abi güle güle kullan
Unutmayın artık mat siyah (veya mat beyaz) folyo kaplama seçenekleride var
Maşallah Seyit Bey, rengi de duruşu da harika Allah, kaza bela vermesin..
seyit abi gerçekten de çok güzel bir renk seçimi yapmışsın, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Herkes çok beğenmiş. Bende beğenirsem korkarım nazar değecek. Çok yakışmış bu renk. Ki bu renk Corolla gördüğümü hatırlamıyorum. Siz en iyisi bir kaç boncuk daha ekleyin aracınıza. (Maşallah)
Mavi renge hasta olduğum için Seyit abi senin arabana ölüyorum diyebilirim harikaaa kazasız belasız inşallah
Araba kırmızı olsaydı jantları sarı veya turuncu yapabilirdim ama bunun altına sarı jant hayatta takmam.